Plum Glam – Lila sminkning

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Jag kan ha helt fel nu, att det bara är i min omgivning det har blivit skillnad, men förut var färgglatt smink inte speciellt vanligt att se folk använda, men visst har lila blivit mer och mer trendigt nu? :) Jag ser det överallt! Även på personer som i övrigt inte har en speciellt färgglad stil. I looooove it! Det gör mig så himla glad! :)

  Och i min webshop är säljer lila väldigt bra också och det är ett tecken på att min analys stämmer, bästsäljande ögonskuggor är brunt och neutrala ljusa toner, men lila säljer faktiskt bättre än svart och grått! Superkul!

  Därför tänkte jag nu visa er en sminkning med en plommonlila kajalpenna från Paese som jag tycker så mycket om. Hoppas ni gillar sminkningen ni också :)

  IMG_2421_111

  Plommonlila kajalpenna runt hela ögat och längs vattenlinjen, Paese Linnea Automatic Eyeliner (Plum Glam)
  Ljusrosa ögonskugga i ögonvrån, innerst på undre fransraden, på ögonlocket och under brynet (inte längs globlinjen), Paese Diamond Eyeshadow (11) – finns på rean för 39 kr!
  Svart mascara på alla fransarna, Oriflame Wonderlash Mascara.

  IMG_2424_111Läppstift, Revlon Colorburst Matte Balm (205 Elusive)

  - Annons -

  IMG_2435_111
  Mer lila åt folket!!! ♥

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish