Kritvita naglar

  - Annons -

  Är det någonting jag är svag för så är det vita naglar, jag älskar färger men just på naglarna så känner jag mig allra mest bekväm i helt kritvitt! Fint och fräsch, men ändå inte tråkigt :)

  Så därför tänkte jag nu tipsa er om just ett sådant nagellack! Paese Nail Polish i nyansen 102 är kritvit och heltäckande! Jag använder två lager för att få ett så snyggt resultat som möjligt (olika på olika nyanser, vissa nyanser kräver bara ett lager).

  Och på tal om dessa, igår pratade jag med min kompis Frida som köpte nyansen 135 (ljuslila) och sa “du vet hur mina naglar är, typ inget nagellack håller, men detta målade jag i tisdags och det ser fortfarande helt nymålat ut!!” och på henne höll inte ens Depends gellack haha. Så det är bevis på hur bra dessa lack är :)

  IMG_1834_111

  Jag har varit oförsiktig och inte filat eller pysslat med mina naglar alls på länge, men det stör mig inte så mycket med ojämna längder och former så länge dom är så här snyggt målade! :)

  - Annons -

  Den här kritvita nyansen heter alltså 102 och finns på Byher.se för 49 kronor!

  IMG_1839_111

  Fint va? :)

  - Annons -
  Föregående artikelShakira Curls Tutorial
  Nästa artikelAlkohol i skönhetsprodukter
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish