LCC Deodorant – Count On Me

  - Annons -

  Jag har aldrig skrivit om deodorant i bloggen förut, det beror nämligen på att jag faktiskt har använt samma enda sedan jag började använda deodorant, haha. Den jag har använt är från LdB, den rosa förpackningen.

  Och även fast jag har varit nöjd med den, så har jag ändå varit på jakt efter en annan nu på senare tid. Jag har gillat LdB för att även om man råkar få lite svettlukt med den (jag svettas inte speciellt mycket) och inte hinner duscha, så tar den bort all lukt om man drar på ett nytt lager. Bra raggardusch-produkt :)

  Men att ha en deodorant där man inte behöver bättra på alls vore ju det optimala!

  En deodorant som har fått extremt mycket bra recensioner är Blondinbellas märke Löwengrip Care & Color, eller LCC som det förkortas. Bella lever ett hektiskt liv och måste såklart ha en bra deodorant, så jag känner att jag litar på hennes omdöme på just den frågan.

  IMG_7808_111

  - Annons -

  Count On Me heter deon, och namnet speglar ju exakt det man vill ha ut från produkten – Man måste kunna lita på sin deodorant, och det är det som jag inte riktigt har kunnat göra med min LdB, även fast den funkat bra.

  Så jag klickade hem den, och tänkte nu efter två veckors användande ge min recension! :)

  IMG_7832_111

  1. Förpackningen är otroligt söt och fin! Inte alls det typiska deodorant-utseendet. Denna känns mycket mer lyxig, och dessutom smartare med mjukare plast så att man kan klämma och verkligen får ut det sista utan att behöva ha den upp och ner hela tiden. Jag som har alla mina produkter liggandes i en låda uppskattar det verkligen!

  2. Den doftar riktigt gott! Lotusblomma som den doftar kanske inte säger er så mycket, men jag får en typisk “jag-har-precis-tagit-ett-långt-bad-och-är-jätteren-känsla! Tummen upp för det :)

  3. Den är genomskinlig och färgar inte av sin på kläderna vilket är ett stort plus!

  4. Den är lite mer rinnig än krämig (om man jämför med LdB) vilket är en smaksak om man gillar eller inte, men det känns som att den räcker längre eftersom man enkelt kan lägga ett tunt lager. Så jag gillar det.

  5. Det enda negativa är att den känns lite kladdig innan den torkar, det är jag inte alls van vid. Och sedan när den torkar så blir det som en torr hinna på huden, vilket i och för sig säkert hjälper mot svettningarna.

  6. Slutresultatet av produkten är bra! Jag applicerar på morgonen, och på kvällen känns jag fortfarande fräsch under armarna. Om jag inte duschar på morgonen efter så brukar jag lägga på ett nytt lager, jag luktar inte svett då men den goda doften har försvunnit.

  Så jag kan absolut rekommendera denna!

  - Annons -

  lcc count on me recension

   

  Deodoranten säljs på Nordicfeel.se, och kostar just nu 99kr istället för 125 p.g.a. att guldfoliet runt förpackningen har “bubblat” sig lite. Dessutom är det gratis frakt!

  Har någon av er testat den? Vad tyckte ni? :)

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish