Ljust nagellack – Pink Bubbles

- Annons -

Letar ni efter ett ljust och fint nagellack så kan jag rekommendera LAYLA Ceramic Effekt i nyansen Pink Bubbles, det är en jättefin väldigt ljus ljusrosa färg som nästan är lite vitrosa.

Jag kan även säga att den får solbrännan att framhävas snyggt, för när jag hade det här lacket på tånaglarna i Kap Verde så såg fötterna väldigt bruna och fina ut även de första dagarna då man bara hade fått lite färg :)

Jag fick nagellacket av Highgrade.se i höstas och där kostar det 99 kronor för 10 ml.

IMG_4246_111

Lacket är täckande men jag har ändå applicerat två lager för en jämn och fin färg. Konsistensen är väldigt tunn och man får akta så man inte applicerar för mycket för då kan det lätt flyta ut lite på sidorna. Men tar man lite på penseln varje gång så är det väldigt lättmålat!

- Annons -

Mina fingrar är nylackade nu så jag kan inte yttra mig om hållbarheten mer än att det höll väldigt länge på tånaglarna när vi var på semester – men det är ju inte direkt mycket påfrestning när man går runt flip flops och glassar hela dagarna. Jag kan återkomma på den punkten :)

För övrigt så gillar jag det här lacket väldigt mycket, och kommer säkert använda det en hel del i vår!

IMG_4243_111_11

Vad tycker ni? :)

- Annons -
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish