Makiash Nail Polish Remover

  - Annons -

  Ibland får jag frågan om jag inte tycker att det känns konstigt att skriva om andra märken än dom jag säljer själv, t.ex rekommendera ett läppstift från ett annat märke när jag själv har så många i min webshop.

  Men nej det tycker jag inte alls faktiskt! Har knappt reflekterat över det, för det känns så självklart för mig att skriva om andra märken också. Dels för att jag tycker det är kul att recensera annat, och bloggen kanske skulle kännas lite tråkig om det bara var mina egna produkter jag skrev om, men också för läsarnas skull! Klart man vill läsa om alla produkter och märken på hela marknaden :)

  MEN det finns en produkt, en produkt som jag tycker så mycket om att jag nästan blir irriterad över att jag inte säljer den själv, för att jag är så himla nöjd med den och skulle så gärna vilja se den på hyllorna här i butiken haha. En produkt som jag bloggat om förut men som verkligen är värd att nämnas igen – och det är Makiash Nail Polish Remover!

  IMG_1657_111

  Ursäkta att burken inte ser helt ny och fräsch ut, jag har använt den här i 8 månader nu och det har blivit använd MYCKET under den tiden :)

  - Annons -

  Förpackningen är en burk med en svamp inuti sig, som man ska stoppa ner fingret i och på så sätt ta bort nagellacket direkt i burken. Man behöver alltså inte kladda med bomull alls, utan man stoppar bara ner fingret, gnuggar nageln mot svampen, och sen är det klart. Locket på, inget kladd!

  Jag gillar den därför att:
  ♥ Removern är supereffektiv och nagellacket försvinner på en sekund
  ♥ Man slipper kladda med bomull
  ♥ Man slipper stinkade bomull i sopkorgen
  ♥ Man kan ta bort nagellacket var som helst hur snabbt som helst, man behöver inte ha mer än den här produkten och man behöver inte tvätta händerna efter. Man bara tar bort nagellacket och stänger locket, sen är man klar
  ♥ Naglarna känns inte torra efteråt
  ♥ Den räcker superlänge
  ♥ Acetonfri
  ♥ Innehåller 75 ml

  Den luktar ganska starkt, jag är ju annars van vid Paeses remover som doftar ganska gott, men det är inte en ihållande stark lukt som när man använder dom klassiska Gripen-produkterna som typ förpestar hela rummet haha. Så det är ändå helt okej :)

  Och den vanligaste frågan när jag visar denna för folk (den har blivit lånad både av kompisar och modeller på plåtningar, jag rekommenderar den till alla) det är ”blir den inte full av nagellack?” för det kan man ju tro. Man vet ju hur kladdiga bomullspadsen är efter bara några naglar. Men jag har använt den i åtta månader nu och det är mängder av nagellack i den, och den funkar fortfarande lika perfekt som första gången :)

  Antar att nagellacket löser upp sig så pass mycket av removern att det till slut bara är en del av vätskan, och att all färg fastnar i svampen, eller nått. För det är totalt säkert en hel nagellacksflaska där i snart haha, men man är aldrig kladdig om fingrarna när man tar upp dom ur burken.

  IMG_1655_111

  Man ser nog lite färg där inne när man tittar efter :) Men som sagt, inget som färgar av sig det minsta på fingrarna eller naglarna.

  Två STORA tummar upp med andra ord! Burken kostar 130 kronor på Makiash.com, och är ni nagellacksnördar som mig så är det värt varenda öre!

  Kram på er :) ♥

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish