Matta & glansiga naglar

- Annons -

Vet ni vad?! :)

Nu har jag fått in ännu en nyhet på Byher.se, två olika topplack från Paese!

Det ena topplacket, Paese Matte Top Coat, gör ditt nagellack matt! Funkar även på andra nagellacksmärken som inte är Paese.

Det andra lacket, Paese Diamond Hard Nail Base, är ett superstärkande genomskinligt lack som kan användas både som under- och överlack, eller helt ensamt på nageln. Det innehåller diamandpulver som gör naglarna starka och hårda, och är superbra som man har sköra naglar som lätt går av, skivar sig eller får sprickor.

paese-matte-nails - kopia

- Annons -

Här ser ni Paese Nail Polish i nyansen 128! På den vänstra bilden har jag Diamond-lacket över och på den högra matta bilden så ser ni resultatet efter Paese Matte Top Coat.

Snyggt va? :)

IMG_5083_111

Måla naglarna som vanligt och låt det torka, och sen applicerar du ett lager av det nedmattande överlacket!

IMG_5086_111

Paese Diamond Hard Nail Base funkar som sagt både som underlack och överlack. Som underlack så skyddas nageln från missfärgning från färgade lack, och som överlack får man även längre hållbarhet på det färgade nagellacket!

matta-och-glansiga-naglar

Och snyggaste av allt är att blanda tycker jag! :) Min favorit i ringfingret, att köra halva matt och halva glansigt på diagonalen. Oerhört snyggt och framför allt enkelt, en liten tejpbit bara så får man skarpa kanter utan krångel.

Båda lacken kostar 79 kronor styck, och ni hittar dom här!

Jag verkligen älskar Paeses nagellack, de ger täckning direkt (de flesta färgerna), torkar snabbt och framför allt så håller dom bra. Vill ni att jag tar in fler färger till våren? :)

- Annons -

Kram ♥

- Annons -
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

1 KOMMENTAR

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish