Min klädstil

  - Annons -

  Vad är min klädstil? Det var ett tag sedan nu men jag fick förut frågan Vad har du för klädstil? Du lägger alltid upp närbilder där man ev skymtar en tröja lite men skulle vara kul att se din stil i helhet!

  Kortfattat skulle jag beskriva min stil som:

  • Bekväm men inte tråkig
  • Olika från dag till dag, jag har alltså inte bara en stil
  • Mycket gammalt och begagnat
  • En hel del färgglatt, mönstrat och kanske lite bohemiskt?
  • Kan bli lite udda ibland eftersom jag inte lägger så mycket tanke i min outfit utan tar på mig en blandning av plagg jag gillar

  Eftersom jag inte äger så mycket kläder och använder mest gammalt blandat med lite halvnytt så blir det ibland mer basic :)

  Mycket semesterkläder också.. Ni vet när man är i nått exotiskt land och ba ”ååh det här är SÅ JAG” men så kommer man hem till en grå höstdag i Sverige och inser att det här kommer jag aldrig använda. Förutom att jag är en av dom som fortsätter använda semesterstilen även hemma haha.

  Här om dagen blev jag fotograferad och intervjuad av fotografen Lisbeth Spörndly som precis startat instagramkontot @hej.hurhardudet där hon intervjuar företagare om hur det går i pandemin.

  Här är en av bilderna där ni inte bara ser mitt ansikte utan hela jag och min klädstil! :)

  - Annons -

  min klädstil helena amiley

  Koftan är faktiskt köpt för inte så länge sedan (har haft den i 1 år typ) då jag älskar sådana här som man bara kan slänga över sig. Resten, både toppen, byxorna och skorna är köpta på olika semestrar jag varit på de senaste åren. Hatten lånade jag av en kompis under gymnasiet på obestämd tid, hon skulle säga till när hon ville ha tillbaka den och nu har jag haft den i 8 år haha.

  Den största skillnaden jag gjort de senaste åren är att bara klä på mig det jag känner för och inte fråga andra ”passar det här ihop” eller ”ser det här konstigt ut?” vilket jag alltid gjorde förut och då fick jag alltid svar som ”njaa” för folk har ju i regel mer basic stil än vad jag har. Och då lyssnade jag på det.

  Nu bryr jag mig inte alls utan klär på mig någonting bara. Jag går mycket mer på känsla än tanke :)

  Följ kontot @hej.hurhardudet på Instagram om du vill läsa intervjun med mig – och se hur andra företagare har det såklart!

  Kram på er ♥

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish