Mirins Copenhagen Body Oil

  - Annons -

  Jag tycker väldigt mycket om oljor i alla dess former, hårolja, kroppsolja, nagelbandsolja o.s.v. Men just kroppsolja använder jag ganska sällan trots att jag älskar känslan av det, huden blir så himla mjuk av en bra kroppsolja!

  Och anledningen till detta är helt enkelt att jag tycker det går in lite för sakta i huden, en lotion som inte går in supersnabbt är ju inte jobbig att ha på huden, men att gå runt och vara oljig klarar jag inte i många minuter, inte ens om jag använder så lite som möjligt.

  Men Mirins Copenhagen Aromatherapy Body Oil är faktiskt helt underbar! Den går in snabbt i huden och istället för att den känns oljig under tiden så känns huden mest bara skönt insmord, ungefär som en dyr handkräm när man inte riktigt kan sluta ta på sina egna händer haha.

  Jag har smort in mig jättemycket med den sen jag fick den som pressprov för ett tag sedan!

  IMG_8682_111

  - Annons -

  Mirins Copenhagens kroppsolja finns i flera olika varianter, men alla är baserade på samma oljor och det är aprikosolja, jojobaolja och arganolja.

  Skillnaden på de olika kroppsoljorna är dofterna. De kommer från eteriska oljor och jag har doften “Purify” som innehåller rosmarin, tea tree och mint. Den doftar inte supermycket måste jag säga, ganska milt och fräscht och det gillar jag! Ingen doft som tar över liksom men om man stoppar näsan i den så doftar det lite tigerbalsam ungefär. Måste vara minten i den som får mig att tänka på det, men doften blir som sagt väldigt diskret på kroppen :)

  Oljan inte alls dryg utan väldigt tunn och rinnig, och det är skönt när man ska sprida ut den på kroppen och det är nog därför den inte känns jobbigt oljig på huden. Jag använder den mest på händer/nagelband som jag smörjer flera gånger om dagen, och det går jättebra fast man ska greja och dona med händerna direkt efteråt.

  IMG_8685_111

  Dålig bild kanske men här ser ni hur rinnig den är, jag skulle fota i handen men den smet ut och hann rinna på sidan innan jag hann hålla handen framför kameran :) Det var denna jag råkade ha för mycket av i håret, eftersom den kändes så lätt!

  Två tummar upp säger jag med andra ord! Den finns att köpa på Rideitbarefoot.com och kostar 270 kr.

  Kram, kram!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish