Moonless Violet glitterskugga – Sminkning (Steg för Steg)

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Alltså mitt BROW GAME 2020 startar såå bra!! Brow lift är en behandling som inte ger lika stor effekt på alla bryn, men det här är verkligen en Helena-behandling!

  Ni kanske knappt ser någon skillnad (?) haha, det kan ju vara så med småförändringar på sig själv – att jag upplever enorm skillnad men andra måste ha en före- och efterbild för att ens förstå vad man pratar om :)

  Jag har varit så avundsjuk på alla med långa och fina strån som man kan kamma stråna så snyggt, visst kan man fejka mycket med smink men det blir inte alls samma sak som när man jämför med riktiga strån som ser sådär fluffiga ut.

  Terapi, så känns känns det som nu när jag sitter och borstar och pillar med mina små brynstrån hahaha. Borsta, plocka, kamma till, fylla i, bryngelé, borsta lite till.

  Jag håller på att bli beroende och jag har fortfarande bara gjort en ”halvdan” brow lift kan man säga. Jag måste låta dom växa ut (klipper så mycket i underkant) och det KLIAR i saxfingrarna redan haha. Men dessutom ska jag testa lite längre verkningstid nästa gång, jag mesade lite första gången, tror det går att få ännu bättre effekt.

  - Annons -

  Aja det är faktiskt inte det som detta inlägg ska handla om! :) Jag tänkte visa den otroligt snygga lila glitterskuggan Moonless Violet från Paese Glitter Eyeshadow tillsammans med det högglansiga ljusa läppstiftet Cream Glaze Crayon i nyansen Chiffon från glo Skin Beauty!

  BAS:

  Foundation – Nyhet som kanske kommer in i webshopen! Gillar ni stift? Funkar som foundation och concealer i samma.
  Puder som neutraliserar rödhet glo Skin Beauty Redness relief powder
  Puder – Paese Bamboo Silk Powder
  Contouring – Contouring Palette (2)
  Rouge – Paese Powder Blush (38)
  Fixing Mist – Pixi Makeup Fixing Mist

  Brynpenna & FRÄKNAR – Benecos Eyebrow Designer (Brown)
  Bryngel – glo Brow Gel (Clear)

  Läppstift – glo Cream Glaze Crayon (Chiffon)

  Den här serien med glitterskuggor är verkligen en fullträff! De flesta glitterskuggor är antingen så mesiga att dom inte ser alls glittriga ut på ögonlocket, eller så är det för mycket torra glitterkorn så att hela skuggan blir smulig och torr och typ omöjlig att använda.

  Men Paeses glitterskuggor är ett perfekt mellanting – lätta att applicera och glittret fäster fint! Lite lagom glittrigt men ändå glittrigt :)

  - Annons -

  ÖGON:

  1. Grunda med ögonprimer, Paese Beauty Record Eyeshadow Primer.
  2. Lila glitterskugga på hela ögonlocket, Paese Glitter Eyeshadow (Moonless Violet)
  3. Tona ut i gliblinjen (borste Nanshy Tapered Crease)
  4. Samma skugga under ögat (borste Nanshy Pencil Brush)
  5. Ljus matt skugga i ögonvrån, Paese Kashmir eyeshadow (667)
  6. Svart mascara på överfransarna, Magnetic lash mascara

  Klart!

  Min vattenlinje är tatuerad ljus. Så för exakt samma ögon så kan man komplettera med glo Skin Beauty Eye Pencil (Peach) också :)

  Hoppas ni blev inspirerade ♥ Kram!

   

   

   

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  4 KOMMENTARER

  1. Han misstänkte det, sa att han hade hört talas om det några gånger. Jag har två tatueringar på ca 4×5 cm gjorda för 2 år sen och tatuerade ögonbryn och vit inliner. Halskrånglet började en månad efter inliner. Konstigt nog ALLTID strax innan jag skulle ha mens, varenda månad.
   Fick operera bort mina halsmandlar och sedan dess har jag sluppit halsinfektioner (det har gått fyra månader) men svullna och onda lymfkörtlar då och då. Jag fick ingen klarhet om det kommer ge sig med tiden eller inte :S Orkar inte springa på vårdcentralen mer just nu.

   • Ok, ska googla lite på det :) För mig är den en gång i månaden (typ exakt) men inte regelbundet alls så har ingen koppling till mensen.

    Dom vill operera mig med men gaah jag är rädd för så mycket. Har aldrig blivit opererad. Känns då extra veligt eftersom det är ”mitt val”, det är ju inget måste liksom och dom vet ju inte ens om det kommer hjälpa. Har du haft hög feber också? Och i sådana fall, har det släppt efter att halsinfektionerna har slutat?

  2. Snyggt!!
   Hur är det med din hals? Läste i ett tidigare inlägg om dina besvär. Jag har oxå haft otaliga halsinfektioner och min läkare kopplade det till mina tatueringar. Att mitt immunförsvar har blivit överaktivt. Tydligen så kan vissa tatueringsfärger samlas i lymfkörtlarna i kroppen. Hälsningar Johanna

   • Hej Johanna! Mina halsinfektioner fortsätter, har haft 15st kraftiga med hög feber på 19 månader och det fortsätter blossa upp regelbundet..

    Jahaa intressant, misstänkte dom det bara (har du många eller stora?) eller kan man se det på något vis? Jag har bara en mellanstor men den gjorde jag för 8 år sedan. Annars bara jättesmå. Har halsinfektionerna slutat för dig nu?

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish