Mörkrosa, matta läppar

  - Annons -

  Ni har redan sett denna nyhet i mina tidigare inlägg men jag har inte visat den särskilt noga eftersom det var massor av nytt i samma veva så den försvann lite i mängden. Dessutom har det inte gått att köpa just den här i webshopen tidigare p.g.a. ett tekniskt fel (som är löst nu!) så här kommer ett helt inlägg om produkten som kompensation :)

  Det jag pratar om är att mitt favoritläppstift glo Skin Beauty (tidigare gloMinerals) Suede Matte Crayon har kommit i en ny nyans som jag är helt förälskad i!

  Nyansen heter Rumor och är matt mörkrosa. Så. Himla. Fint. !

  Jag älskar röda läppar men ibland kan det göra att en look känns lite mer “klassisk” än vad jag ibland är ute efter, då är det superfint att välja mörkrosa istället!

  - Annons -

  När jag var vinterblek så älskade jag den till min ljusa hy, och nu med lite solbränna så älskar jag den till min varma hy också :)

  Suede Matte Crayon är ett läppstift i pennform som ger dina läppar en matt, silkeslen yta och sitter i flera timmar. Den har en diskret doft av pepparmint vilket ger en frisk känsla och en svagt kylande effekt direkt efter applicering.

  Den blir helt matt på läpparna men känns len och trots att den inte alls är krämig så innehåller den ändå naturliga och vårdande ingredienser som återfuktar dina läppar – mangoolja, sheasmör samt E och C-Vitamin.

  Visst är nyansen Rumor fin? Läppstiftet finns i 5 nyanser till, en röd, en knallrosa och tre neutrala mlbb-nyanser (my lips but better).

  Vill ni se tidigare sminkningar där jag har detta läppstift så kan ni kolla in dessa inlägg:

  Gul & Rosa sminkning
  Pastel Blue Makeup, Hair & Nails
  Cold makeup – Warm skin

  - Annons -

  Puss på er!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish