Nya Konjac Sponge-svampar!

  - Annons -

  Superkul att ni gillar spa-svamparna från Konjac Sponge så mycket!

  Jag var lite “orolig” då man måste köpa in ganska mycket på en gång och ville inte stå med värsta lagret ifall de inte skulle gå så bra som jag trodde, men det var absolut inga problem! Det tog inte lång tid förrän alla ansiktsvampar var slutsålda, och jag har fått flera frågor efter det om när dom kommer in igen, superkul :)

  Och kan säga att skulle jag av någon anledning behöva sluta sälja Konjac Sponge så skulle jag ändå handla privat till mig själv, jag är beroende! Bästa starten på dagen – massera ansiktet med en varm spasvamp, huden blir så ren och mjuk, speciellt när man har använt den regelbundet en längre tid. Love! ♥

  1426482387-7902

  Nu har jag fått påfyllning på de två slutsålda svamparna jag hade tidigare, och fått in två nyheter!

  - Annons -

  Ansiktssvamparna finns nu till fyra olika hudtyper (svamparna är lika förutom att de innehåller olika leror som har olika egenskaper), de olika hudtyperna är för känslig/torr hy, mogen hy, blandad hy (oljig T-zon annars normal eller känslig) och fet/aknebenägen hy.

  Jag har använt den för fet och aknebenägen hy fram till nu, men ska börja med den med grön lera för blandad hy och se vad min hy tycker om det :) Jag är ju otroligt fet i hyn, men har inte speciellt mycket akne och dessutom är min hy väldigt känslig. Så tror att den gröna kanske passar bättre egentligen!

  Här är alla fyra svampar som finns just nu:

  konjac-facial-green

  Konjac Facial Sponge – Green Clay, idealisk för blandad hy med oljig T-zon.

  Dennas spasvamp innehåller grön lera som är en av naturens starkaste antiseptiska medel (bakteriedödande). Den har även absorberade egenskaper som drar ut orenheter och överflödig olja från porerna.

  Svampen rengör huden på djupet, har en sammandragande effekt på porerna och neutraliserar pH-värdet på ett milt och skonsamt sätt. Perfekt på blanda hy som både är oljig och normal/torr/känslig.

  konjac-facial-red

  Konjac Facial Sponge – Red clay, idealisk för mogen hy

  Denna spa-svamp är idealisk för att rengöra torr och mogen hy. Den balanserar hudens pH-värde och har lugnande och föryngrande egenskaper samt ger ansiktet en fin lyster! Svampen är även bra för blodcirkulationen, solskadad hud, bristningar och synliga blodkärl.

  - Annons -

  Svampen innehåller röd fransk lera som är rik på järnoxid som är känt för att stimulera blodcirkulationen för en frisk lyster. Röd fransk lera rensar huden från döda hudceller och påskyndar regenereringsprocessen.
  konjac-facial-black

  Konjac Facial Sponge – Bamboo Charcoal, idealisk för oljig och aknebenägen hy.

  Denna spa-svamp är idealisk för att rengöra fet och oren hy på djupet. Den balanserar hudens pH-värde samt exfolierar och avslägsnar orenheter, olja och döda hudceller.

  Svampen innehåller bambukol, vilket är en miljövänlig resurs då bambu är otroligt snabbväxande! Bambukol är naturligt antibakteriell och svampdödande, och absorberar toxiner och överflödigt fett från porerna där vanlig rengöring har svårt att nå.

  konjac-facial-pink

  Konjac Facial Sponge – Pink Clay, idealisk för torr, känslig och/eller solexponerad hy.

  Denna spa-svamp är idealisk för att rengöra trött och känslig hy på djupet. Den balanserar hudens pH-värde samt exfolierar och avslägsnar orenheter och döda hudceller på ett milt och skonsamt sätt, går även att använda efter solexponering.

  Svampen innehåller rosa fransk lera som är en blandning av vit och röd lera, den mildaste av alla franska leror. Rosa lera har en mjukgörande effekt, den förbättrar blodcirkulationen och reparerar vävnaden i huden.

  Den här sista svampen är samma som den hjärtformade som jag hade i lager förut, förutom att den är rund. Jag fick tyvärr fel i leveransen, men tänker att det inte gör någonting eftersom det enda som skiljer är formen.

  Alla ansiktssvampar kostar 99 kronor. De är hårda när de torkar men blir mjuka när man blöter dom med varmt vatten. När ni har använt den så skölj med kallt vatten och häng upp (finns ett snöre på alla) så att den torkar ordentligt, då håller den sig fräsch. Går även att koka snabbt när man har haft den i några månader och vill göra den fräsch (har inte testat detta själv än, men det står på deras hemsida att det går).
  Och som avslutande tips vill jag rekommendera den bästa kombon i världen – dessa spasvampar och Botanicals lermasker! Huden känns helt amazing efteråt!

  - Annons -

  Ansiktsmaskerna är 100% naturliga lermasker med 70% ekologiskt innehåll. Balancing Mask med grön lera och avocado passar oljiga hudtyper och är perfekt till svamparna bamboo charcoal och green clay. Revitalising mask med rosa lera och nyponolja passar känsliga och torra hudtyper och är perfekt till svamparna Red clay och Pink clay.

  Hojta till om ni har några frågor :)

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  5 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish