Vi testar igen #bilbesiktning

  - Annons -

  Som ni minns så gick det inte så värst bra när jag skulle besikta syrrans bil för några veckor sedan. Jag skrev på morgonen ”önska mig lycka till, så jag slipper ta bussen hem” och det var precis det jag fick göra haha.

  Nu ska jag bege mig mot ombesiktning och skickade precis den här bilden till Mia på snapchat:

  Snapchat--7557659318430605924

  Jag vägrar ta bussen hem så jag får väl flirta mig ur eventuella körförbudssituationer med hen som besiktar bilen åt mig ;)

  Skämt å sido, önska mig lycka till på riktigt denna gång. För mitt månadsbusskort har precis gått ut och dessutom spöregnar det här.

  - Annons -

  Kraaaaaaam! ♥

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  4 KOMMENTARER

  1. Hehe min man är besiktningstekniker och han brukar säga det; ” Dom unga tjejerna försöker med alla medel, men det enda vi tänker då är- vad är det hon inte vill att vi ska se? Och så kollar vi extra noga!”. HihiHi!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish