The Body Shop Gel Eyeliner

  - Annons -

  En av nomineringarna på Swedish Beauty & Cosmetics Awards var The Body Shops Gel Eyeliner, och eftersom vi fick den i goodiebagen så har jag nu testat den och tänkte ge min recension! :)

  IMG_1947_111

  ”Smoky 2 in 1 Gel Liner – eyes and brows” står det på den och ska alltså funka både som eyeliner och för att fylla i brynen, men jag har bara den svarta nyansen så kan inte yttra mig om hur den funkar på ögonbrynen.

  Det roliga och smarta med den här gel eyelinern är att man kan ta bort toppen på det långa skaftet och så sitter det en liten pensel där inne, och man kan antingen använda den som den är (kort skaft) eller så sätter man fast den på korken igen fast åt andra hållet så blir hela locket som ett långt skaft :)

  Ofta när det är medföljande borstar så brukar dom inte vara så bra, men denna gillar jag faktiskt! Den är väldigt, väldigt platt så det funkar superbra även om man vill göra tunna linjer. Känns praktiskt att kunna sätta tillbaka den använda penseln också så att den inte ligger och kladdar i sminkväskan.

  - Annons -

  IMG_1953_111

  Så här ser den lilla penseln ut :)

  IMG_1959_111

  Själva eyelinern tycker jag väldigt mycket om också, otroligt bra! Den glider lätt på ögonlocket och blir skarp och kolsvart, superenkel att applicera och få jämn. Dessutom är hållbarheten väldigt bra.

  Det enda negativa är att den inte torkar direkt snabbt, men när den väl har torkat så är hållbarheten hur bra som helst, gnuggsäker och sitter som den ska hela dagen :)

  Kostar 135 kronor och finns att köpa HÄR!

  IMG_2951_111

  Sammanfattning – En kolsvart och lättapplicerad eyeliner med riktigt bra hållbarhet! Dock inte idealisk för er med mycket hudveck och hängiga ögon, då den lätt kladdar innan den torkar.

  Någon av er som testat denna? :)

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish