Yves Rocher Exfoliating Nail Treatment

  - Annons -

  I juni lanserar Yves Rocher nya nagelprodukter, och en del av dom fick jag med mig hem på deras pressfrukost för någon vecka sedan.

  En nyhet är bland annat nagelpeelingen “Yves Rocher Exfoliating Nail Treatment” som putsar nagelytan och tar bort orenheter och bakterier, samtidigt som den exfolierar nagelbanden och huden kring naglarna.

  Jag brukar om jag ska vara ärlig aldrig peela naglarna, bara polera med nagelfil och rengöra med remover innan jag målar nagellack, men till nagelbanden känns en bra peeling otroligt värt så det var kul att testa :)

  IMG_1913_111

  Yves Rochers nagelpeeling innehåller aprikos- och argankärnor som peelar naglarna och nagelbanden på ett milt och skonsamt sätt.

  - Annons -

  Skrubbkornen är lagom i storleken och skrubbar bra, men jag hade önskar att de var mycket fler för när man ska skrubba så små områden som naglar och nagelband så är det svårt om det blir mer gel än korn.

  Förutom det så gillar jag den väldigt mycket, huden blir väldigt mjuk och känns återfuktad och len efteråt!

  Men jag tycker att den funkar bättre till hela händerna där man har lite mer “tag” när man skrubbar. Jag kommer nog använda slut på min men det blir mer till händerna än naglarna måste jag erkänna, händerna blir otroligt mjuka! :)

  Jag har även testat att torrskrubba handryggen med den och resultatet blir superbra! Ta en klick på handryggen och skrubba huden tills gelén efter en kort stund sjunkit in i huden och kornen fallit av. Händerna är såå lena då! Jag vet inte varför det skulle vara bättre än att använda den som den ska användas (bara min egen nyfikenhet som fick mig att testa) men det känns otroligt bra i alla fall :)

  Peelingen lanseras som sagt i juni och kommer kosta 79 kronor för 10 ml.

  IMG_1918_111

  IMG_1921_111

  Kram på er ♥

  - Annons -
  Föregående artikelFärgstark sminkning
  Nästa artikelNya Konjac Sponge-svampar!
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  1. Tänkte bara tipsa om en ansikts scrub med små korn, verkar som att du föredrar det precis som jag! Det är ACO Face scrubcreme (jag kör den blå tuben, oparfymerad). Riktigt små korn är det och den gör jobbet. Jag brukar använda den när jag duschar, tvättar med min vanliga ansiktsrengöring efter och sen ansiktsvatten efter duschen. Sen serum och dagcreme, eller nattcreme om det är kväll :-)!

   En annan riktigt bra produkt är en lermask från Yves Rocher, Morroccan clay mask. Rengör mina besvärliga porer riktigt bra! Jag låter den sitta tills den torkat, sen masserar jag bort den med vatten. Prova!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish