Nyhet – Brow Game Pincetter!

- Annons -

Länkarna i inlägget går till min egen webbshop creativemakeup.se.

Man kan tro att det ska vara enkelt att tillverka en pincett, men det är faktiskt svårt att hitta riktigt bra pincetter!

Framför allt en pincett som får tag på de allra minsta stråna, man vill ju ha det sådär rent och snyggt runt brynen men det är otroligt tidskrävande och med fel pincett kan det vara rentav omöjligt.

Brow Games pincetter är exemplariskt bra för just det – klockren precision och enkelt att få bort även dom minsta fjunen! :)

Pincett-specialist

- Annons -

Jag älskar nördar, speciellt på områden som är lite annorlunda, därför blev jag extra nyfiken när jag fick höra om Brow Games pincetter som är framtagna av en italiensk specialist med över 40 år i branschen. Pincett-specialist alltså, coolt :)

Varje pincett från Browgame har genomgått minst 18 olika produktionssteg under händerna av världens främsta tillverkare av pincetter. Här snackar vi kvalité!

Varför Brow Game?

Jag fick hem produktprover från Brow Game eftersom jag bloggar om skönhet och det är ju inte svårt att recensera en pincett när man jobbar som brynstylist så jag tog med den till salongen. Efter det fick jag starta varje arbetsdag med att leta efter denna pincett som alltid rymde till någon av kollegornas arbetsbricka ;)

Det tog inte lång tid innan vi alla brynstylister föll för pincetten tack vare att den är så enkel att använda på småstrån. Som Olga sa “det känns nästan som att jag trådar!”.

Efter några mail med Brow Game så blev jag godkänd återförsäljare och äntligen finns dessa inte bara på våra arbetsbrickor utan i vår butik och webbshop också!

Om pincetten

Brow Game Original Tweezer ligger i en förpackning så den slits inte i transporten när du beställer online. På toppen sitter ett gummiskydd som man sätter tillbaka efter varje användning – perfekt i necessären :)

Den är tillverkad av hållbart, svenskt rostfritt stål och producerad och slipad i Italien. Jag som alltid har en pincett i badrummet är glad att den inte rostar, för det brukar mina hårnålar göra!

- Annons -

Den är perfekt vass och ger en mjuk plockning samtidigt som man får bra precision.

Vissa pincetter som är vassa kan annars kännas lite rispiga mot huden när man plockar snabbt, men det gör inte denna. Inte enligt mina kunder! :)

Prisvänliga också måste jag säga, vi sålde pincetter förut som kostade det dubbla om jag inte minns fel. Värt om man verkligen vill ha en bra pincett som håller länge, men trevligt när man kan få en så här bra för halva priset ;)

Den fungerar såklart för alla typer av strån men om du som jag har mycket småstrån och fjun så kan jag verkligen slå ett slag för denna! Jag har börjat använda den till min överläpp också faktiskt.

Finns i flera färger – vitt, svart och rosa!

Totalt är det fyra varianter för den vita finns i två olika vinklar:

Om man föredrar snedställd eller rak är helt och hållet en smaksak, det beror på hur man vill hålla handen.

Jag själv brukar använda en rak på kunder och en snedställd på mig själv, av oklar anledning. Men på salongen använder vissa makeupartister bara den sneda och vissa den raka. Smaksak :)

- Annons -

Lite skillnad från när jag var hemma hos Miskas mamma för några veckor sedan och hon skulle plocka hennes bryn med pincetten hon hade hemma (nått billigt skräp) och det gick inte, jag fick inte tag på ett enda strå, så tittade jag närmare och såg att topparna på pincetten inte ens nuddade varandra haha!

Fick flashbacks från när jag var tonåring och vi hade en nästan lika rutten pincett hemma, man kämpade och kämpade och blev lika glad varje gång man lyckades nypa ett strå. Hur orkade man?

Hur som helst, två tummar upp för dessa alltså :)

Klicka här för att köpa pincetten i min webshop Creativemakeup.se!

Kram på er ♥

- Annons -
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish