Paese Liquid Eyeliner

  - Annons -

  Efter det här inlägget har jag presenterat alla nyaste nyheter på Byher.se i ett varsitt inlägg, high five! :) Hoppas ni tycker det är lika intressant att läsa som jag tycker det är att visa. Tänkte som sagt spotta ut all info så fort som möjligt så att ni som vill handla kan läsa om alla produkter typ direkt :)

  Nu ska jag visa er Paeses nya flytande eyeliner som är kolsvart, vattenfast, gnuggsäker och sitter som berget!

  paese-liquid-eyeliner

  En dipliner är en sådan här flaska med en medföljande pensel i korken, så man doppar enkelt penseln i eyelinern och sen är det bara att måla!

  Jag har i vanliga fall lite svårt för att tycka om “klassiska dipliners” för penseln man målar med är oftast av gummi, vilket är hårt och bökigt att måla med. Det är svårt till och med för mig som kan. Men den här diplinern har en pensel med vanliga med strån, så det är underbart! :)

  - Annons -

  paesee

  Här ser ni en eyeliner med vinge som jag har gjort med Paese Liquid Eyeliner! Den blir blanksvart och otroligt snygg längs fransraden. Går att måla både tunt och lite bredare.

  Eyelinern sitter hur bra som helst, så ni som vill ha en hållbar eyeliner inför sommaren ni behöver inte leta mer! Den är både gnuggsäker och vattenfast :)

  Priset är 149 kronor och den finns att köpa här!

  paese-eyeliner

   

  Ett tips om ni tycker det är svårt att måla med en pensel som har väldigt mycket eyeliner på sig, det är att lägga lite eyeliner på handryggen och sedan använda en ren separat eyelinerpensel som du doppar i eyelinern du har på handen. Då har du 100% kontroll när du målar :) Nanshy har en jättebra sned eyelinerpensel som jag kan rekommendera, om ni föredrar det sättet!

  Kram på er ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

   • Att måla en eyelinervinge är inte enkelt de första gångerna, men efter lite övning så sitter det och sen är det lite som att cykla! :D Så jaa klart du ska börja öva! :) Kram!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish