Paese Penliner – Eyelinerpenna

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Nu tänkte jag skriva lite mer detaljerat om den flytande eyelinerpennan “Paese Penliner“!

  Jag tycker att den är grymt bra! Speciellt älskar jag den intensiva svarta färgen, den blir verkligen kolsvart. Dessutom är den såå enkel att måla med, spetsen är perfekt smal och mjuk och det är inte svårt alls att få till en perfekt skarp och jämn eyeliner.

  Formulan är vattenresistent och gnuggsäker, med andra ord tål den både att gnugg och vatten men inte båda samtidigt. Den håller alltså superbra hela dagen, jag har inte haft några problem alls på den punkten trots att jag har så känsliga ögon när det är så här soligt ute! :)

  Eyelinern innehåller glycerin som återfuktar huden, samt D-Panthenol som utvinns ur vetekli. D-Panthenol lugnar och återfuktar huden, verkar antiinflammatoriskt då den hämmar tillväxten av bakterier. Kan också hjälpa mot klåda.

  penliner

  - Annons -

  Kostar 189 kr HÄR!

  paese-penliner

  Här ser ni den perfekta eyelinerspetsen enligt min smak :)

  IMG_5737

  Färgen blir matt och inte alls plastig som många vattenresistenta eyeliners kan bli. Fin va? :)

  IMG_5790

  Det enda jag inte har fattat än är att den ska ha någon slags duo-tip, vilket jag inte ens visste om förrän jag skulle skriva mer detaljerat om den i webshopen. Det står med i beskrivningar om den, och den har en sådan symbol på sig, men hur gör man och vad händer? Har inte hittat en bild någonstans haha!

  Jag har försökt skruva och bända på den men fattar fortfarande inte om den ska gå att ändra på någon vis eller vad nu en dup-tip är. Miskas slutsats var “alla är nog feltillverkade” och jag är nästan beredd att hålla med honom. Men med eller utan duo-tip så är den i alla fall väldigt bra och kan rekommenderas :)

  Kraam!

  - Annons -
  Föregående artikelSminktips för torr hy
  Nästa artikelLilac
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  9 KOMMENTARER

  1. Det kan inte innebära att tippen/spetsen är rörlig då, alltså att den är lite böjbar och inte stenhård

   • Jag är väldigt oljig men har inte haft några problem, men vattenfast betyder inte oljefast så det beror ju självklart på huur mycket olja det handlar om. Men som sagt, jag är väldigt oljig men den har inte rört sig ur fläcken i alla fall! :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish