Perfect Brows Eyebrow Extensions

  - Annons -

  Jag har fått hem en riktigt spännande produkt som jag tänkte visa er nu, nämligen eyebrow extensions från Perfectbrows.se!

  Jag har inte testat de till 100% än för att kunna ge en slutgiltig recension, men jag kan inte låta bli att visa er redan nu :)

  Det jag har testat hittills är helt enkelt att fästa på ögonbrynen, jag kan därför inte uttala mig om hållbarheten eller liknande än, men jag tänkte visa er hur det ser ut på!

  IMG_5221_111

  Eyebrow extensions är precis som det låter, hårstrån som limmas fast på ögonbrynet för att få tätare ögonbryn. Dessa ska hålla i ca 1-2 veckor beroende på hur försiktig man är med dom. Ungefär som ögonfransförlängning, fast dessa applicerar man själv hemma då det är lite enklare att göra på sig själv!

  - Annons -

  Jag har dock lite svårt att tro att det kan hålla upp till 2 veckor, huden byts ju ut hela tiden, i alla fall på mig som är ung. Men det ska bli spännande att se!

  IMG_5229_111

  Jag har nyansen mörkbrun, en fin färg som varken är för varm eller för kall. Stråna är av syntet och de är tunna och naturtrogna. I ett paket finns det flera olika längder!

  Limmet är ett “skin glue” som man alltså limmar på huden. Man applicerar genom att plocka ett strå med en pincett, doppa den i limmet och sedan applicera direkt där man vill ha det.

  IMG_5251_111

  Själva appliceringen var faktiskt inte så svår som jag trodde, stråna fäster direkt och lägger sig fint. Det som är enkelt med just ögonbrynen är ju att stråna mer eller mindre ligger ner, de ska liksom inte ha en snygg böj så som t.ex. ögonfransar. De smälter in bra i mina egna strån och ser inte så tokigt ut alls!

  Men det är ju självklart väldigt pilligt, och det tar lite tid. Jag som makeup artist ser framför mig att jag gärna använder de på ett sminkjobb där man ska fota/filma väldigt nära. Men som privatperson vet jag inte om så många har tålamodet med detta? Kanske om man bara har ett litet hack i ögonbrynet som man vill fylla i, och inte allmänt väldigt otäta ögonbryn :) Eller vad tror ni?

  IMG_5271_111

  Jag tog ingen före-bild för jag tänkte bara testa några få strån, sen kunde jag inte sluta haha. Så här är mitt ögonbryn med en hel del extensions! Det är nog svårt för er att se vilka som är mina och vilka som är fejk, men jag fick väldigt ljusa bryn på utlandresan så de flesta mörka ni ser är extensions.

  Man ska egentligen inte blöta ansiktet på ett dygn, helst två, för ett hållbart resultat. Och man ska absolut inte gnugga brynen eller använda oljebaserade produkter. Men jag sminkade mig direkt efter applicering, och tvättade bort det med både vatten och oljebaserad makeup-remover, så mina strån är redan borta.

  - Annons -

  Men jag har faktiskt limmat på några hårstrån på armen, och kan säga att jag kan gnugga väldigt, väldigt mycket innan de lossnar!

  Med andra ord – Detta är en spännande produkt som jag ska fortsätta att testa! Vad tror ni rent spontant? Är det en smart produkt som kommer slå igenom, eller är det mer en idé som låter bra men inte funkar till 100% i praktiken? :) Och om ni älskar resultatet, skulle ni då ha tålamodet?

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  1. Å låter grymt men vet inte om det är värt pengarna, vad tror du är bättre att köpa såna eller göra ögonbrynstatuering? Har även en annan fråga tänkte ifall du kanske vet. Jag har ärr efter piercing i ögonbrynet och letar efter behandlingar för att täcka/reducera själva ärret.. Men hittar typ inget om detta :/ Tror du man kan göra ögonbrynstatuering över själva ärret från piercingen? Frågade en som jobbar med detta och hon sa ja det är inga problem. Men kommer inte ärret synas igenom?

   • Då tycker jag att du ska göra en tatuering, det ska nog inte vara några problem alls att tatuera över men gå till en professionell som är duktig :) Jag har gått hos Creative Make Up i Uppsala.

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish