Pixi på Byher.se!

  - Annons -

  Flera av er gissade rätt i gårdagens blogginlägg, det nya märket som nu finns i webshopen är Pixi!! :)

  Så nu finns Pixi i Sverige även på Byher.se, och jag tokälskar det här märket! Naturliga, vårdande, fina och samtidigt praktiska, enkla och smarta produkter som har riktigt hög kvalité och är helt underbara att jobba med.

  En del produkter var slutsålda hos distributören så jag har börjat med deras grundläggande produkter så som bassmink, pennor och ögonskuggsprimer, men jag kommer ta in mer av sortimentet så fort som möjligt. Det finns ingenting från Pixi som jag inte gillar, och en fågel har viskat i mitt öra att deras nyheter inför hösten kommer bli riktigt grymma också :)

  Jag kommer visa mer detaljerade inlägg om Pixi-produkterna inom kort. Tills vidare kan ni läsa, titta och handla produkterna här!
  pixi-sverige

   

  - Annons -

  Så fina förpackningar ♥

  Och utöver detta kan jag även nämna nu att jag har fått hem påfyllning av både Paese och Sanctum också! Så har ni väntat på att någon produkt ska komma in i lager igen så gå in och kika nu :)

  Slutsålda produkter som ni finns igen är bland annat Paese Makeup Base Matte, Sanctum on the spot, Paese Automatic eyeliner (black glam), Paese Diamond eyeshadow i dom ljusa nyanserna, och nyheten Paese Liquid Eyeliner som sålde slut direkt.

  Hojta till om ni har några frågor! :*

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish