REA! Ögonskuggor & rouger för 50:-

  - Annons -

  Paese förnyar sitt sortiment och flera av nyanserna utgår därför ur vårt sortiment i min salong (Storgatan 23c Uppsala) och webbshop Creativemakeup.se!

  Det är alltid sorgligt när favoriter försvinner, men de glada nyheterna är:

  1. Vi har utförsäljning! Ni kan nu fynda massor av ögonskuggor och rouger för bara 50 kronor!!
  2. Vi har tagit in nyheter också woop, woop! Dessa kommer jag skriva mer om i ett separat inlägg så fort jag har fotat swatchbilder men dom finns att köpa redan nu.
  3. När vi ändå är igång så har vi dessutom rea på utvalda ansiktsprimers från Paese som byter förpackning. 32% rabatt på de gamla förpackningarna!

  Jag la ut detta i våra sociala medier igår + att utförsäljningen även är i butik = produkterna har redan börjat gå åt, så vänta inte om ni får upp ögonen för någonting :)

  Rouger:

  - Annons -

  Åtta nyanser av Paeses rouger utgår och alla är verkligen SÅ bra!

  Jag var jätteledsen att nyansen 35 försvinner, den har redan varit slutsåld ett tag innan rean, ni som brukar läsa alla mina produktlistor vet att jag använder den nästan jämnt. Men nu har nyansen 50 blivit min nya favorit haha, så den kommer ni få se mycket av framöver :)

  Ögonskuggor:

  Det är inte bara en serie som utgår utan flera stycken. Så totalt är det 19 nyanser från 5 olika serier; både matta, skimriga och trio-paletter!

  Otroligt skimriga trio-paletter i såå användbara nyanser! Jättefina verkligen! 108 är en stående favorit hos mig och 802 och 805 är en stående favorit hos kunderna :)

  En matt triopalett som är perfekt för vardagssminkningar för alla som gillar ljusa och diskreta toner.

  Alla nyanser av serien Kashmir Trio utgår vilket jag är jätteledsen över, oj vad jag lekt med dessa sen vi startade webshopen för flera år sedan! Nyansen 684 – KÖP DEN bara haha, ni kommer inte ångra er. Nej men dessa är så mjuka, helt matta och otroligt pigmentrika, verkligen en fröjd att jobba med.

  Hade jag fått höra att den svarta nyansen 602 från denna serie skulle utgå så hade jag blivit gråhårig, men alla kan pusta ut – den finns kvar! Dessa fem nyanser utgår dock och har samma formula som trio-skuggorna ovanför.

  Dessa skimmerskuggor som ger ögonlocken en gnistrande glow – Diamond Trio försvinner helt ur sortimentet också.

  För enkelhetens skull så la jag in alla rea-skuggor i samma produkt i webshopen så klicka här så kommer ni till alla 19 ögonskuggor som är på rea :)

  - Annons -

  Ansiktsprimer i pumpflaska:

  Det är alltid krångligt i början när en produkt byter förpackning för vissa finns kvar i den gamla och vissa finns i den nya. Jag löste detta med att lägga in bild på båda i webshopen och rea ut de gamla förpackningarna så att de försvinner snabbare!

  Primern finns för tre hudtyper: Mattifying (oljig hy), smoothing (torr/normal hy) och Correcting (gröntonad lyster för röd hy).

  Mattifying är vår bästsäljare och är inte på rea då de gamla förpackningarna redan är slutsålda, så ni som handlar den får den nya tubförpackningen.

  Men Smoothing och Correcting kan ni köpa för bara 149 kronor vilket är -32% rabatt!

  Länkar till min webbshop:

  Nyheterna kommer jag fota swatchbilder på och skriva mer om nästa vecka, men dom finns att köpa redan nu om ni vill tjuvstarta ;)

  Kram på er och ha en fantastisk helg! ♥

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish