Risgrynsgröt & rosévin

  - Annons -

  När jag vaknade idag så gick jag in på min syster Mias blogg och fick mig ett gott skratt, jag har kört med henne tills både hennes gaggiga knän och höfter har gett upp, då hon och Frida var så himla gulliga och hjälpte till och målade i nya lokalen i onsdags ♥

  Och sen jämför jag middagen jag bjuder henne på, med middagen hon fick hos min syster Malin. Hon som egentligen är värd tre-rätters hos mig, får en skål med microvärmd risgrynsgröt och ett glas rosé på sidan haha.

  Ni kan läsa hennes inlägg “Agda 87” om ni vill se lite bilder från målandet av den blivande salongen, och det här inlägget om ni vill jämföra min och Malins middagsbjudning hehe. Malin med sin fräscha ljusa inredning, och en fin bricka med godis i soffan till efterrätt, och jag i vår stökiga lägenhet och mina skitiga sminkborstar i bakgrunden ;)

  IMG_20150828_054717

  Mia målade allt det fysiskt jobbiga, alla stora väggar och en meter lång roller, medan jag satt och chillade på golvet med alla lister och småpill.

  IMG_20150828_054326

  - Annons -

  Är det jobbigt för att det är så varmt?” frågade jag, “nejdå jag är pigg! Jag har bara lite ont i kroppen“. Haha, som att det var bättre. Hon har redan mycket besvär med knän och sånt, eftersom hon jobbar på ålderdomshem vilket inte är det lättaste jobbet…

  I elva timmar målade vi, och tog bara en lunchpaus annars jobbade vi konstant tills det blev mörkt och färgen tog slut :)

  Och som tack fick hon risgrynsgröt till middag i vår mörka och trånga lägenhet:

  IMG_20150828_195034

  Men jag tröstar mig med att om några år, då kommer vi jämföra igen men då är jag på Malins plats och hon på min ;) Och då kan jag köpa klippkort på helkroppsmassage till Mia också, så att hon blir återställd.

  Nej nu ska jag pyssla lite med kommande blogginlägg under dagen (ett inlägg om hur man sminkar bort rödhet i ansiktet utan att behöva ha jättemycket täckning), och sen ska jag hem till mamma och umgås med min syster Linda som är och hälsar på! Vi har alltid umgåtts mycket, men nu har hon flyttat till Finland och är bara här över dagen, så jag måste passa på att fylla Linda-abstinensen :)

  Kram på er! ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish