Rosacea & Dr. Hauschka Foundation

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Jag har haft två ”testkaniner”, Malin och Frida, som har testat Dr. Hauschkas nya foundation som jag säljer på Byher.se!

  Rosacea är väldigt vanligt här i Sverige, och därför ville jag ta reda på hur denna foundation går ihop med rosacea eftersom jag får många frågor om det. Jag har ju fått flera positiva recensioner för Yag mineral av personer med rosacea! Malin har ganska grov rosacea medan Frida har mildare men är torrare i ansiktet, och dom var gulliga och testade denna och nu har jag precis fått deras recensioner :)

  dr.-hauschka-foundation - kopia

  Malin:
  ♥  Färgen var helt perfekt för min ljusa hy.
  ♥  Den  var väldigt dryg och lätt att få snygg med bara fingrarna. Provade en gång utan concealer för att se hur täckningen var. Till min förvåning var den bättre än min mineral puder foundation!
  ♥  Den var enkel att applicera lite mer av dom ställen där jag önskade  det.
  ♥  Den satt väldigt bra utan primer och ännu bättre med såklart.
  ♥  Jag har lite torr hy och då blir det lätt krokodil skinn när jag sminkar mig. Speciellt när min rosacea har ett skov och jag måste använda mina medicinska krämer. Dom torkar ut och då brukar det vara tråkigt att försöka sminka sig.
  ♥  Sen till om jag tålde den. Det gjorde jag. Jag har testat den tre dagar i rad. På halva ansiktet så det skulle räcka till tre tester. För ibland  kommer  utslagen  och rodnaden  efter nån dag. Men ännu ingen försämring! :)

  Så jag är verkligen nöjd och den vore ett bra komplement  till min  puder foundation.

  - Annons -

  Frida (Malin som skrev) :
  ♥  Hon testade i två dagar. Hon har ju lindrigare rosacea. Hon tålde den också och färgen var perfekt!
  ♥  Hon är mycket torrare i hyn än mig och har haft problem med att få hyn fin vid sminkning.
  Hon har testat andra flytande mineral foundations men dom har hon antingen inte tålt eller inte fått nån bra täckning med. Den här var jättebra på henne och hon tyckte tom att till vardags när hon är som bäst i sin rosacea så kan hon klara sig utan concealer. Passar en ensamstående mamma bra :)
   Det enda hon tyckte var lite sämre  var lukten. Men det var ju bara precis vid applicering. Sen försvann den.

  1421135589-7902

  Här är före och efter på min hy! Det finns provpåsar på Byher.se för 5 kr + en swatch med nyanserna bredvid varandra så att ni kan jämföra. Ifall ni är osäkra innan ni handlar en stor foundation :)

  Malin avslutade med meningen:
  ”Så du kan lugnt rekommendera dom med rosacea att testa denna produkt. Alla är ju olika såklart men chansen är stor att fler med rosacea tål den.”

  Tack snälla för er hjälp Malin och Frida, hoppas det uppskattas av mina läsare också! :)

  Hoppas ni alla har en jättebra torsdag! ♥

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

   • Nej det har jag inte märkt alls! Även fast jag har oljig hy och foundations har lättare att oxidera på en sådan hudtyp. Jag har använt denna foundation i princip varje dag sen jag fick hem den och har aldrig haft problem med det :) Testa!! Kul att höra vad du tycker :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish