Vardagssminkning – Koppar

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Jag har länge använt och tyckt om Yves Rochers vattenfasta kajalpennor, de finns i jättefina färger och håller bra även längs vattenlinjen!

  Den enda jag inte har testat, förrän nu, det är nyansen 06.Cuivre (skrev jag och såg precis att de faktiskt har en ny grå nyans också, den har jag inte heller testat!). 06.Cuivre är en otroligt fin kopparfärg som jag tänkte visa er i en sminkning nu :)

  Jag har väldigt enkelt applicerat den längs vattenlinjen och både övre och undre fransraden, och suddat kanterna lite med en liten sminkborste. Mascara och highlighter i ögonvrån på det sen så är man klar!

  Mascaran är Paese Adore D3 Lash Mascara, och highlightern är Annikas Favoritskugga.

  Jag upplever att den här nyansen inte fäster lika enkelt på vattenlinjen som de andra färgerna (men på den vanliga huden så glider den på superlätt!) det kanske beror på att den har en annan konsistens eftersom den är lite mer metallisk, jag vet inte. Men när man väl har fått dit den så sitter den bra, fast man får lägga på ett lager, vänta en stund, lägga på ett till och sedan efter en stund applicera ett tredje lager. Då blev det jättebra!

  - Annons -

  Läppglans, Benecos Natural Lipgloss (Rose Garden)

  Nu ska jag fortsätta med jobbet här på Creative Make Up, torsdag idag!

  Kram på er :)♥

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish