Semester på Formentera Honey I’m home!

  - Annons -

  Nu är vi hemma i Sverige igen efter vår semester på Formentera! Bloggen kommer (efter detta inlägg) börja fortsätta rulla på med dagliga skönhetsinlägg precis som vanligt igen och vi är tillbaka på salongen fyllda med energi :)

  Det här var första semestern på snart 3 år så det var verkligen välbehövligt. Jag var ledig 3 veckor förra året men det var när mamma hade gått bort, så det var ju inte så att man tankade energi direkt. Men nu känner jag att jag inte bara har haft en härlig vecka – utan jag är piggare än någonsin också!

  Helt sjukt ju, är det så här det känns att vara pigg och utvilad tänker jag nu haha. Tycker ofta att folk är trötta och segstartade när dom varit lediga, men så känner verkligen inte jag. Alla vardagssysslor som diska, tvätta, dammsuga reflekterar jag inte ens över att det är jobbigt längre, jag bara ser att det behövs och så gör jag det direkt, inga konstigheter. Skönt :)

  Gud det låter som jag varit borta en månad haha! Men en vecka är mycket för mig så som mina senaste 2 år har sett ut.

  semester på formentera beach

  - Annons -

  Här var vi vid en strand som kallas ”the secret beach”, alltså BÄSTA stället på jorden! Jag har dock döpt om det till ”sjöjungfruviken” haha för det kändes så exotiskt och harmoniskt, hade liksom inte blivit chockad om det hade simmat fram en sjöjunfru och satt sig där :)

  Vi hittade stället den sista eftermiddagen innan vi åkte hem och nu vill jag åka dit igen bara för att hänga på den här lilla stranden en hel vecka. Magiskt!

  Så här gick man ner dit, på en trappa-ish:

  hemlig stran semester på formentera

  Meeen jag tänkte egentligen inte skriva så mycket om vår semester på Formentera nu, mer än att vi har haft det riktigt bra och att vi är hemma igen. Fast det var på håret att vi kom hem faktiskt!

  Som jag skrev i det tidigare inlägget så missade vi ett helt dygn p.g.a. flygplansförseningen, vi åkte med Tui och dom har haft jättemycket problem läste vi på Aftonbladet sen.

  Och vet ni vad som hände på hemvägen? Vi hade bokat transfer och fick sms 2 dagar innan att vi blir upphämtade med buss kl. 09.00. Men det kom ingen buss och efter många om och men får vi veta att Tui skrivit fel info och att bussen var på hotellet kl. 07.30! Det var alltså vi och en barnfamilj med bebis, och när vi inte kom med på bussen så var det ingen från Tui som försökte höra av sig till oss och fråga varför vi inte var med. Hur sjukt?

  Det är buss, båt och sen buss igen för att komma till flygplatsen, och vi fick stress-åka iväg i en taxi mer än 2 timmar senare än vad vi borde ha åkt från hotellet. Vi kom till flygplatsen 20 minuter (!) innan flyget gick och fick skynda igenom bagage-incheckning och säkerhetskontroller innan vi äntligen fick komma på flygplanet. Pjuh!

  transfer tui formentera

  Här ser ni oss på båten, när vi försöker behålla lugnet då vårt flyg in this moment går om 50 minuter och vi är mitt ute på vattnet utanför Ibiza.. Många ”vad hände rom vi missar flyget tankar” galopperade genom huvudet på oss här må ni tro haha.

  - Annons -

  Men vi hann! Det var som att Tui kompenserade vår supersega ditresa med en supersnabb hemresa istället.

  Hur som helst så är vi jättenöjda med veckan, jag kan verkligen rekommendera semester på Formentera! Jag kan däremot knappt titta på Tui-loggan längre, men vi kanske bara hade otur, säger inte att andra flygbolag nödvändigtvis är bättre :)

  Kram på er! ♥

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish