Sky High Mascara (Recension av alla tre Sky High Mascaror)

  Inlägget innehåller reklamlänkar (adlinks) till Lyko.se

  - Annons -

  Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara kan vara den mest omtalade mascaran på marknaden för tillfället och lyckades sälja slut så fort den lanserades i Sverige!

  Denna mascara finns i tre varianter. Vad är skillnaden på de tre olika Sky High Mascarorna? Är de så bra som alla säger? Eller är det bara en lyckad hype?

  Jag har testat alla tre! Här kommer min recension! :)

  vad är skillnaden? Tre varianter, tre olika, sky high mascara, recension, review, före efter, hype, trend, Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara

  Sky High Mascara – Vad är skillnaden på de tre olika?

  Som sagt så finns mascaran i tre varianter. Borsten och förpackningen är samma för alla tre mascaror.

  - Annons -

  Mascaran innehåller bambuextrakt och fibrer och utlovar otrolig längd (skyhöga höjder till och med) och samtidigt separation. Detta är samma för alla tre mascaror.

  Detta är skillnaden på de tre olika Sky High mascarorna:

  • Helrosa (Höger på bilden): Sky High Mascara (länk) är originalet som alla pratar om.
  • Med blå text (i mitten): Sky High Mascara Waterproof (länk) är samma som originalet men vattenfast.
  • Den svarta förpackningen: Sky High Mascara Cosmic Black (länk) är samma som originalet men mer intensivt svart i färgen.

  Det finns andra detaljer som jag personligen upplever skiljer mer, de kommer jag förklara under min egen recension nu!

  sky high mascara, recension, review, före efter, hype, trend, Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara, cosmic black, waterproof, blå ögon

  Sky High Mascara – Recension

  Jag fotograferade resultatet av varje mascara, men helt ärligt så ser bilderna helt likadana ut så jag behöver inte visa allihopa haha!

  Samma för alla mascaror är att jag gillar borsten. Det är en gummiborste som är ganska flexibel (har råkat böja till min en gång, så pass flexibel är den) och kammar fransarna fint.

  mascaraborstef, gummiborste

  Också samma för alla tre mascaror är att fransarna blir fina! Jag upplever inte den där skyhöga effekten dock? Men ändå jättefina! Bra separation, längd och schysst böj även utan ögonfransböjare.

  Min favorit är den svarta förpackningen! Cosmic Black! För skillnaden på dessa tre, som jag upplever i alla fall är:

  Originalet kladdar under dagen för mig. Jag har väldigt oljig hy så mascaror kladdar lätt. Den kladdar inte mycket, men jag hade en tydlig mörk fläck under båda ögonen innan jag tvättade bort sminket.

  - Annons -

  Den vattenfasta Sky High Mascara Waterproof är tydligt blötare i konsistensen, så inte riktigt lika enkel att applicera. Men ger fortfarande ett fint resultat. Också svårare att tvätta bort (av förklarliga skäl).

  Cosmic Black upplever jag inte som så mycket svartare än originalet. Men den håller bättre av någon anledning och samtidigt enkel att tvätta bort! Så den har jag ingenting alls att klaga på! :)

  sky high mascara, recension, review, före efter, hype, trend, Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara

  Sammanfattning

  Slutsatsen är att jag framför allt rekommenderar den svarta förpackningen Sky High Mascara Cosmic Black (länk) p.g.a. bättre hållbarhet och slutklämmen är att jag har andra favoritmascaror som jag tycker ger mig snäppet finare ögonfransar MEN ingen av dom är så billig som denna mascara!

  En riktigt, riktigt bra budgetmascara!

  Så letar du efter en billig men otroligt bra mascara så rekommenderar jag verkligen denna! :)

  Läs även:

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish