Sminka sig själv-kurs online!

  - Annons -

  Sminka sig själv-kurs online är ett bra sätt att lära sig att sminka sig utan press. Lektionerna tas i egen takt och repeteras bekvämt hemma.

  OBS! Inlägget innehåller reklam för min egen sminkkurs Helena Amiley Academy of Makeup (Academyofmakeup.se)

  Nu är vi LIVE med min sminkutbildning för privatpersoner!!! Tjohoo! :)

  Sminka sig själv-kurs online

  Vad innebär sminka dig själv-kursen?

  En sminka sig själv-kurs online för privatpersoner som vill bli bättre på att sminka sig själva och få personlig sminkrådgivning och produktrekommendationer.

  - Annons -

  Det är inte bara webbutbildningen som ingår utan även personlig feedback och produktrådgivning. Lite som en sminkkonsultation online, fast bättre! :)

  Att smink och produkter känns som en hel djungel är inte ovanligt. Vart börjar man? Faktum är att om du bara får lite hjälp på traven så är det inte alls svårt. I denna utbildning lär du dig allt från grunderna till de där små hemliga “pricken över i-knepen”!

  Läroplan

  Jag går igenom allt från huden till bas, bryn, ögon och läppar. Jag visar också flera olika varianter inom vissa områden, t.ex olika typer av ögonsminkningar.

  Klicka här för att se läroplanen!

  Filmerna är omkring 10 min så varje steg är inte ett heldagsprojekt direkt :)

  Nivå

  Nivån på sminka sig själv-kurs online är nybörjare/medel. Nybörjarnivå eftersom jag beskriver allting så himla grundligt så man behöver inga förkunskaper alls! Men även medel-nivå för om du lär dig alla (eller de flesta) steg som jag går igenom – då är din sminkning långt ifrån nybörjarnivå.

  Så går det till:

  1. Webbutbildningen är uppdelade i lektioner. Varje lektion har en video där jag både pratar och visar alla sminktips så att du kan göra likadant. Varje lektion har även text och bilder så att man enkelt kan gå tillbaka och repetera snabbt utan att behöva se hela videon igen.

  Allt detta är valfritt men när du gått utbildningen så ingår också:

  2. Produktrådgivning. Här skickar du in funderingar så som “ska jag ha denna färg eller denna?” eller “min hud är såhär, men jag är osäker på om denna eller denna primer passar mig bäst?” :) Det går även att bifoga bilder om nödvändigt.

  Jag kan ju inte alla produkter på marknaden, utan kommer främst ge rekommendationer på produkter som jag arbetar med som makeupartist och därför kan väldigt väl. Vi samarbetar nämligen med webbshoppen Creativemakeup.se som jag själv har grundat som säljer handplockade produkter från olika varumärken och alla är cruelty free.

  - Annons -

  3. Feedback på din sminkning! I detta steg (som är det sista steget i utbildningen) så kan du bifoga bilder på din sminkning och få tips. T.ex. om det är någonting du har svårt att få till eller allmänt vill ha tips på förbättringar eller bara en klapp på axeln för hur extremt fint du har sminkat dig! :)

  Någonting för dig?

  Utbildningen är anpassad efter alla personer, oavsett ålder, hudtyp och färger (ögonfärger, hårfärger, undertoner, hudtoner osv).

  Så man måste verkligen inte se ut som jag för att alla tips och steg ska passa. Jag är van att sminka alla typer av människor och har anpassat tipsen så att de ska passa alla typer av utseenden.

  Samarbetspartner – Creative Makeup

  Utbildningen är en helt ny hemsida och ligger alltså inte under min salong och webbshop Creativemakeup.se utan är en helt ny plattform.

  Däremot samarbetar vi såklart med webbshoppen för att utifrån dina önskemål kunna sätta ihop en produktlista som passar just dig, eftersom det är dessa produkter jag själv arbetar med (många av produkterna har jag jobbat med i många år) och så att du kan beställa alla dina nya produkter från samma ställe.

  Alla som köper kursen får också 10% rabatt på Creativemakeup.se! :)

  Lanseringsfest!

  Självklart har vi också en kampanjkod för att fira lanseringen! Om du anger rabattkoden lanseringsfest! så får du 20% rabatt på kursen!

  Vill också poängtera att rabattkoden gäller även vid köp av presentkort – så rolig present ju eller hur?? :) Tips tips tips!

  Kraaam!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish