Bredare ögonbryn med brow lift + serum

- Annons -

Många är ute efter bredare ögonbryn och undrar hur dem ska göra.

“Bryn-rehabilitering” är ett vanligt uttryck på vår salong i Uppsala, där det krävs lite längre tid och fler besök innan man får det resultat som man är ute efter. Det är vanligt om man plockat sina bryn för mycket eller i en annan form än man vill ha, så att det måste hinna växa ut på vissa områden.

Jag känner mig lite som skomakarens barn när jag publicerar förebilden på mina ögonbryn nu, haha! Men innan browlift-behandlingen kom till så klippte jag mina brynstrån så extremt mycket eftersom dom växer rakt neråt, så jag som vill ha en ganska hög form på brynen var tvungen att klippa av stråna väldigt mycket för att få den bågen.

Brynserum var inte heller någon vits för mig, eftersom stråna ändå växer så mycket neråt. Brynen kanske hade blivit lite fylligare men framför allt så hade det bara resulterat i att jag behövde klippa oftare.

- Annons -

Sen kom det, the sweet relief of brow lift och möjligheten att få bredare ögonbryn utan tatuering!

Jag har nu använt brynserum, inte klippt brynen alls och dessutom gjort brow lift några gånger under processen. Och nu efter min senaste brow lift så är jag frälst!

JAG HAR ALDRIG varit så nöjd med ögonbrynen! Jag är så himla glad! :)

Här ser ni hur mycket bredare ögonbryn jag har efter brow lift:

Bredare ögonbryn med brow lift

Nej men det är ju otroligt :)

Det som har tagit mest tid är som sagt att få ut längden och fylligheten på brynen, men resultatet kan också bli lite bättre efter man gjort brow lift 2-3 gånger. Det är nämligen svårt att förutse exakt hur långt verkningstid och hur man vill ha stråna klistrade redan första gången, men vi skriver upp sådana detaljer så nästa gång man kommer så kan man göra justeringar om man t.ex. känner att man vill ha ännu mer lyft än förra gången, eller tvärtom lite mildare lyft.

Serumet jag har använt är Beautylash Lash & Brow Booster. Den har bred applikator vilket är trevligt på ögonbrynen!

På fransarna använder jag just nu serumet Long 4 Lashes Eyelash Serum FX5 som är en nyhet faktiskt :) Inom kort kommer före- och efterbilder på det, men jag ska använda den ett litet tag till.

Det nya ögonfransserumet är den enda produkten som vi tagit in i sortimentet innan jag personligen hunnit utvärdera den färdigt, då alla kollegor hann före och sa att vi MÅSTE ta in det i sortimentet! Det är stort i Polen som vår kollega Olga kommer från, så det är hon som har rekommenderat det till kollegorna som också blev kära. KUL!

Bredare ögonbryn

I woke up like this! Waaah!

- Annons -

Tänk er lash lift och fransfärg på detta också, mums! Jag som håller på att fota före- och efter på fransserumet håller mig dock borta från allt sådant för att visa en mer korrekt bild på slutresultatet. Om fransarna har lite fransfärg i sig så kan ju bara det få fransarna att se längre ut.

Jag har däremot tatuerat svart lashliner, ljus inliner (längs vattenlinjen) och läpptatuering. Sen är brynen tatuerade också men det är så smalt och diskret så det syns inte bakom alla nya strån som jag har :) Så osminkad fast med permanent makeup alltså!

Vill ni veta mer om brow lift så gjorde jag ett superdetaljerat inlägg om det tidigare, med bilder på olika typer av bryn m.m, som ni kan läsa i detta inlägg!

Kram på er ♥

- Annons -
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish