Bredare ögonbryn med brow lift + serum

  Inlägget innehåller annonslänkar (adlinks)

  - Annons -

  Många är ute efter bredare ögonbryn och undrar hur dem ska göra.

  ”Bryn-rehabilitering” är ett vanligt uttryck om man plockat sina bryn för mycket eller i en annan form än man vill ha. Så att ögonbrynen måste hinna växa ut på vissa områden.

  Jag känner mig lite som skomakarens barn när jag publicerar förebilden på mina ögonbryn nu, haha! Men innan browlift-behandlingen kom till så klippte jag mina brynstrån så extremt mycket eftersom dom växer rakt neråt, så jag som vill ha en ganska hög form på brynen var tvungen att klippa av stråna väldigt mycket för att få den bågen.

  Brynserum var inte heller någon vits för mig, eftersom stråna ändå växer så mycket neråt. Brynen kanske hade blivit lite fylligare men framför allt så hade det bara resulterat i att jag behövde klippa oftare.

  Sen kom det, the sweet relief of brow lift! Och möjligheten att få bredare ögonbryn utan tatuering!

  - Annons -

  Jag har nu använt ögonbrynserum, inte klippt brynen alls och därefter gjort brow lift. JAG HAR ALDRIG varit så nöjd med ögonbrynen! Så himla glad! :)

  Här ser ni hur mycket bredare ögonbryn jag har efter brow lift:

  Bredare ögonbryn med brow lift

  Nej men det är ju otroligt :)

  Serumet jag har använt är Beautylash Lash & Brow Booster. Men jag har även testat RapidLash Eyebrow Enhancing Serum (adlink) och tycker faktiskt att den är ännu bättre!

  Rekommenderar varmt varianten för ögonfransarna också – RapidLash Eyelash Enhancing Serum (adlink) som gett mig helt galet långa ögonfransar!

  Bredare ögonbryn

  I woke up like this! Waaah! Lite fransfärg på det så är jag helt flawless ;) Ögonfransarna är långa, men nästan osynliga när dom är ofärgade eftersom dom pekar rakt framåt.

  Läs även:

  Kram på er ♥

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish