Eyeliner som fungerar till allt!

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Här kommer ett inlägg om eyeliner som fungerar till allt!

  Är du osäker på vilken eyeliner du ska välja? Då är detta ett säkert kort för den kan allt! :)

  Jag tycker så himla mycket om Kryolan HD Cream Liner för den är:

  • Lättapplicerad
  • Vattenfast (sitter som BERGET)
  • En eyeliner som fungerar till alla typer. Sotat, skarpt, vinge och till och med till smokey eyes!

  Otroligt användbar helt enkelt :)

  Titta i bästa kvalité: Klicka på kugghjulet (inställningar) – Kvalitet – ändra till 1080p HD.

  - Annons -

  I videon visar jag massor av sätt man kan använda eyeliner på:

  • Lashliner / fransmarkering
  • Tunn sotad eyeliner
  • Bredare sotad eyeliner
  • Sotad eyeliner med vinge
  • Skarp eyeliner
  • Skarp eyeliner med vinge
  • Under ögat
  • Längs vattenlinjen (under ögat)
  • Smokey eyes!

  En väldigt matnyttig video med andra ord :) Trots enbart 6,5 minut lång! Det tog dock över en timme att filma och ännu längre att klippa den haha.

  eyeliner lashliner

  Lashliner, också kallat fransmarkering, får fransarna att se fylligare ut och har en rad andra positiva egenskaper också! Vill du se en hel video om bara detta (massor av tips och trix) så kan du kolla in mitt tidigare inlägg om det här!

  sotad eyeliner

  I videon visar jag både en smal sotad eyeliner (bara pyttelite bredare än en lashliner) vilket är supernice till vardags för det går så snabbt. Samt en bredare sotad, som på denna bild. Jag glömde fota den smala versionen innan jag gjorde den bredare :)

  sotad eyelinervinge

  Sotad eyelinervinge är mitt snyggaste! Tycker det är såå himla fint!

  skarp eyeliner som fungerar

  Skarp eyeliner går också att göra med denna krämeyeliner, den blir inte lika knivskarp som en helt flytande men tillräckligt för mig :)

  skarp eyelinervinge

  - Annons -

  En skarp vinge också! Det jag gillar med krämeyeliner är att man kan ”bygga upp” vingen med lite eyeliner åt gången. Man har liksom inte bara en enda chans att göra ett rakt streck, utan kan göra lite i taget :)

  eyeliner

  I videon visar jag två olika sätt att lägga denna under ögat, men fotade bara det ena – att man lägger både längs vattenlinjen vilket ger en väldigt intensiv blick och längs underfransarna. Men man kan såklart göra bara längs underfransarna också, och lämna vattenlinjen ljus.

  smokey eye

  Och smokey eyes! SNYGGT! Jag säger inte att det nödvändigtvis är lättare eller bättre att göra en smokey eye med en krämeyeliner jämfört med ögonskugga. Men det går! :)

  eyeliner smokey eyes

  Borstarna i videon är Lip Pencil (som jag använder till eyelinern), Angled detailer (som jag också brukar använda till eyelinern), Tapered Crease (som jag använder till smokey eye) och alla är från märket Nanshy.

  Kryolan HD Cream Liner finns att köpa här! Jag har använd den svarta nyansen Ebony men den finns i brunt också! En riktigt bra eyeliner som fungerar!

  Och läppstiftet som jag har i slutet av videon är glo Skin Beauty Cream Glaze Crayon i nyansen Chiffon. I början av filmen är det bara min läpptatuering :)

  Kram!

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish