Sminkborstar från Jacks beauty line

  - Annons -

  Titta så fina sminkborstar jag har fått hem pressprov på! ♥

  IMG_5598_111

  Jacks beauty line är ett tyskt sminkborstemärke grundat av makeupartisten Miriam Jacks som blev trött på att alla sminkborstar ser likadana ut, och ofta blandas ihop med andras när man är på sminkjobb.

  Dessa sminkborstar är handmålade och varje borste är unik! Så mysigt tycker jag :)

  jacks beauty line

  - Annons -

  Serien innehåller 17 olika penslar, varav 7 stycken innehåller en mix av gethår medan resten är helt veganska. Jag har bara de två borstarna “1 Eyebrow/lash brush” och “17 Pencil brush”, så jag kan inte riktigt yttra mig om hur bra borstarna är då det inte går att bedöma en hel serie utifrån en spiralborste och en liten kompakt pensel, men det känns lovande i alla fall!

  Kvalitén känns jättebra. Skaften är gjorda av trä och är väldigt lätta rent tyngmässigt. De är inte heller speciellt långa vilket är skönt om de ska få plats i sminkväskan också.

  Pencil Brush är en rundad borste som är mjuk men samtidigt ganska kompakt i toppen, så man får riktigt bra precision. Bra till små områden. Eyebrow/lash brush är en spiralborste som är perfekt för att borsta ögonbrynen eller ögonfransarna.

  Jag vill ha allihopa!! :)

  Priset är ganska saftigt dock, och borstarna ligger mellan 145:- och 590:-. Säljs på bland annat gorganic.se och wonderhair.se .

  Jättefint också som present till en makeup-intresserad person som redan “har allt” (som skönhetsnörd har man aldrig tillräckligt, men ni förstår vad jag menar haha).

  jacks-beauty-line

  Kram på er ♥

  - Annons -
  Föregående artikelPixi H2O Skintint
  Nästa artikelTärnsminkning
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish