Tärnsminkning

  - Annons -

  Igår visade jag er brudsminkningen som jag gjorde i lördags, och nu tänkte jag även visa er tärnan som jag också sminkade då :)

  Jag provsminkade henne veckan innan så jag har fina bilder från min hemmastudio, och vi gjorde exakt samma sminkning på bröllopsdagen sen förutom lite smalare ögonbryn, så jag tog inga nya bilder på henne i lördags. Kul förresten att min autocorrect på datorn ändrade “provsminkade” till “provsmakade” nyss, tur att jag märkte det innan jag publicerade haha.

  Hon sminkar sig nästan inte alls i vanliga fall, bara mascara, så vi gjorde en naturlig sminkning så att hon kände sig som sig själv samtidigt som hon blev extra piffad. Här är resultatet:

  tärnsminkning

  Fin va? :)

  - Annons -

  Grundsmink med mycket lyster och lättare täckning kring näsan så att de fina fräknarna inte försvinner. Sedan fokus på ovansidan av ögonen för att lyfta blicken.

  Att bara sminka med det mörka på ovansidan av ögonen är smart om man inte är så van vid smink, så fort det blir mörkt under ögat så känner man sig direkt mer sminkad. Dessutom lyfter det ögat mer om all fokus är på ovansidan, så det ger en fin effekt också.

  IMG_4561_1111

  Ansikte:
  Ansiktsprimer – Paese Makeup Base Matte
  Foundation – gloMinerals Pressed Base Foundation (Natural Light)*
  Solpuder – Paese Bronzing Powder (1M)
  Lystergivande puder – Paese Glow Powder (12)
  Rouge – Paese Powder Blush (43)
  Ögonbryn – Benecos Eyebrow Designer (Blonde)

  Ögon:
  Skimriga ögonskuggor – Paese Opal Eyeshadow (Caffe Latte)
  Matt brun ögonskugga som fransmarkering – Paese Kashmir Eyeshadow (604)
  Svart mascara – Oriflame The One Wonderlash Mascara Waterproof*

  Läppar:
  Läppglans – Paese Balm Lipgloss (624)

  IMG_4563_1111

  Nu ska jag bege mig till Stockholm där jag först ska på ett event med Makiash, och sen när jag ändå är i Stockholm så ska jag möta upp Nicolin och äta middag innan jag åker hem, så mysigt!

  Kram på er ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish