Pixi H2O Skintint

  - Annons -

  Jag fick mail av en läsare som är väldigt sugen på Pixi H2O Skintint och bad mig lägga ut före- och efterbilder på den, så nu har jag fotat det och funderar även på att sätta mig och göra en liten film med den idag där jag visar hur enkel den är att applicera :)

  Pixi H2O Skintint var en av de första produkterna jag testade från Pixi, och jag föll pladask! Jag kommer knarka den här i sommar, världens bästa sommarprodukt!

  IMG_5386_111

  Den här krämen påminner om en bb-cream i egenskaperna, den jämnar ut hudtonen och ger en medeltäckning som ser otroligt naturlig ut på huden. Men den stora skillnaden är att detta inte är en vanlig kräm, utan en färgad gel!

  Applicering
  ♥ Gelen sjunker in jättebra i huden och lämnar ett väldigt naturligt resultat.
  ♥ Gelen är vattenbaserad och innehåller återfuktande ingredienser, vilket gör att den passar både personer med torr och oljig hy.
  ♥ Man kan enkelt komplettera med concealer om man har blemmor som stör, då denna inte täcker till 100%. Men den gör blemmor mindre synliga och tar bort röda områden nästan helt, så resultatet är otroligt fint även utan concealer.
  ♥ Vill man ha extra täckning på något område så går det även bra att dutta på extra där, utan att resultatet blir ojämnt eller kakigt.
  ♥ Man behöver inte använda puder över, men jag som gillar ett matt resultat kompletterar med puder också.

  - Annons -

  Resultat
  ♥ Man får en jämn och strålande hy som ser osminkad men perfekt ut.
  ♥ Finns i 3 nyanser som anpassar sig efter din egen hudton, välj en nyans efter hur ljus/mörk hudtonen är.
  ♥ Hållbarheten är wow-bra! Den är vattenresistent och sitter som ett smäck, man kan till och med ta i ansiktet utan att det blir ojämnt eller fult.

  Ingredienser
  ♥ Den innehåller grönt te som är rikt på antioxidanter, återfuktande rosvatten, vårdande engelsk kamomill och avslappnande lavendel som tillsammans lugnar och vårdar huden.

  Pris
  ♥ Kostar 349 kronor för 35 ml, finns att köpa Här.

  IMG_5344_111

  Förpackningen är en smart och hygienisk pump!

  pixi-h2o-skintint-recension

  Här ser ni före och efter:

  pixi-h2o-skintint-före-efter

  Fint va? :) Jag har nyansen Nude på bilderna.

  Två stora tummar upp!

  - Annons -

   

  - Annons -
  Föregående artikelBrudsminkning
  Nästa artikelSminkborstar från Jacks beauty line
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  5 KOMMENTARER

   • Ja den innehåller återfuktande och vårdande ingredienser så det går att göra så, men jag använder dagkräm under i alla fall. Alltid bra med en dagkräm som är anpassad efter sin egen hudtyp tycker jag. Pixi Illuminating Tint & Conceal som också finns på Byher.se är mer gjord för att vara dagkräm också! Kram :)

  1. Hur tycker du Zuii foundation är i jämfört med glominerals? Jag är känslig för bismuth och såg att glo innehåller detta… Jag tänkte då du har jobbat med glominerals :-) Hur tycker du att man ska sminka sig i sommar? Är det mineralfoundations eller bb/cc-creams som gäller? Tänkte på den ifrån Pixi, som du recenserade igår.. :-)

   • Ja gloMinerals innehåller bismuth men det står efter “may contain” så det är nog en väldigt liten del. Jag har pratat med många som inte har kunnat använda bare minerals men som bytt till glo och det funkar bra. Både Zuii och gloMinerals är bra, men den största skillnaden är att glo ger ett mer helmatt resultat, man får mer lyster med Zuii. Dessutom innehåller Zuii mer ingredienser som lugnar och återfuktar huden. Men man kan variera täckningsgraden bra på båda beroende på om man lägger lite/mer, och på så sätt få antingen medel täckning eller ett heltäckande resultat. Så på den fronten är dom ganska lika.

    I sommar kommer jag nog använda Pixi H2O skintint väldigt mycket, eftersom den är vattenresistent, men mineralfoundations funkar också bra hela året till skillnad från många andra foundations :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish