Igår var det en fullspäckad dag, och sminkningen blev därför en snabb men ändå rolig look med endast en blå ögonskugga + eyeliner och mascara.

Det är så ju, bara för att man har bråttom så behöver man inte köra en bara-mascara-sminkning, utan välj en fin ögonskugga som “gör jobbet” applicera den runt hela ögat och så är du klar sen :)

azul

 

Jag valde nudh minerals vårögonskugga Azul, så fin!

 

IMG_57131

Blå ögonskugga sotat runt hela ögat, nudh mineral ögonskugga (Azul)
Ljus skimrig skugga i ögonvrån och under brynet, Annikas Favoritskugga.
Svart eyeliner med vinge, Oriflame Eye Liner Stylo.
Svart mascara på alla fransarna, Lumene Cloudberry Volume Serum Mascara.

IMG_5735_111

Läppstift, Yves Rocher Fuktgivande Läppstift (61.Rose Galica)

IMG_5738_111

 

Idag blir det nog faktiskt en sminkfri dag, jag hade massa jobb planerat i helgen men känner mig sjuk så jag tror det får bli ligga-i-soffan-med-datorn-i-knät-jobb så mycket som det går istället. Vet inte om det kan bero på fästingvaccinet jag tog igår kanske?

Egentligen skulle jag kanske behöva lite ledighet, men sån lyx har man inte tid med ;) Det är sånna här dagar jag är så glad att vi har bokat Kap Verde-resan i november, om jag inte jobbar järnet innan så kommer jag varken ha tid eller råd att åka. Så det är bara att tuta och köra!

Hoppas ni har en underbar lördag!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here