Svar på kommentar om puder

  - Annons -

  Anna sa…

  Hej!

  Jag undrar om man kan ha pressat puder (inte mineralpuder) direkt på en primer eller om man måste ha foundation också? Tidigare har jag kört bara puder i ansiktet men hörde för ett tag sedan att det är döden för huden och att man måste skydda huden med foundation innan man har på pudret. Vad är det som gäller egentligen?

  Sedan undrar jag också vad du skulle rekommendera för smink om man har stora porer i t-zonen man vill dölja? Tycker att allt jag provat som utlovar minimering av porerna inte gör någon skillnad alls. Efter ett tag står man där helt blank i fejjan och med megaporer. Inte snyggt alls. :(”

   

  - Annons -

  Det finns ingenting som säger att du inte kan ha enbart puder, jag vet inte vad personen i fråga menade med ”döden för huden” men jag kan gissa att hen antar att puder täpper till porerna.

  Alla puder täpper inte till porerna, och det finns även foundations som gör det. Leta efter produkter med texten ”icke-komedogen” det betyder att produkten inte täpper till dina porer.

  Men om du är nöjd med resultatet med bara ditt puder så finns det ingen anledning att sluta med det. Så vida inte din hy säger ifrån.

   

  För att täcka dina stora porer så finns det ett flertal tips (du kan läsa mitt tidigare inlägg här) men om du bara använder primer och puder så antar jag att problemet ligger i din hudvård.

  Ett tips är att testa hudvårdsmärket Exuviance! Det har hjälpt min hy enormt mycket! :)

   

  Här är mitt resultat efter 3 veckors användning av Exuviance-produkter. Har gjort ett tidigare inlägg  om det här, där jag länkar till exakt de produkterna som jag använder.

   

  - Annons -

  Hoppas du är nöjd med svaret, och lycka till! :)

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish