Tandblekning i Uppsala!

  - Annons -

  Jag har skrivit ett inlägg om professionell tandblekning på min blogg Helenaronnblad.se, ni kan kika in det inlägget här!

  För ett leende är ju det finaste sminket man kan ha, och därför har jag piffat upp mina tänder lite extra med en tandblekning så att dom ska synas ännu mer :)

  Jag vill skriva lite om det här på Modern Mom också, så att ingen som är intresserad av detta missar! Det är nämligen så att Emelie Nixon, eller ”Stjärnornas Tandblekare” som hon också kallas då hon är en det självklara valet för många kända personer, hon har nu även börjat ta bokningar i Uppsala!

  Så alla ni från Uppsala och i närheten av Uppsala, ni behöver inte längre ta er hela vägen till Stockholm för att få den perfekta tandblekningen :)

  Emelie jobbar utvalda dagar på salongen Creative Make Up (mitt i stan, nära buss- och tågstationen) och ni kan ringa och boka på 018 – 10 50 13 eller smsboka på 070 78 67 699! Normalpriset är 4500 kr, men just nu har hon ett erbjudande för bara 2900 kronor!

  - Annons -

  före-efter-tandblekning

  Här är före- och efterbilder på mina tänder som Emelie blekte här om dagen!

  Emelie använder sig av Brilliant Smile som är den ledande metoden inom klinikblekning i Sverige. Hon är utbildad tandsköterska och är som sagt väldigt eftertraktad, och kollar man igenom hennes Instagram (@Enixontandblekning) så känner man igen nästan varenda leende! Senast igår var t.ex. Linus Svenning där som gjorde sig smile-redo inför Melodifestivalen 2015, och för 5 dagar sedan var både Agneta Sjödin och Tobias Karlsson där och blev Luciafina. Och i november var hon till och med och blekte i livesändning på Malou Efter Tio!

  Det här med kända personer tycker jag är viktigt att nämna, för de är personer som syns ofta och som säkerligen frågar runt vilken som är den bästa innan de väljer var de vill bleka sina tänder. Och eftersom jag skriver här på Laila och Pernillas sida så kan jag ju även nämna att Pernillas bror Niclas Wahlgren också har fått ett vitare leende hos Emelie :)

  brilliant-smile-uppsala

  Vill ni läsa/se mer av själva behandlingen så klicka in er på mitt blogginlägg om det, jag har både skrivit om hur det går till + lagt in klippet från Malou Efter Tio där ni kan se väldigt tydligt hur Emelie jobbar!

  tandblekning-brilliant-smile

  Jag ville ha så vita tänder som möjligt, och när vi tittade på nyansskalan med olika tandnyanser innan så var jag 5 nyanser mörkare än den ljusaste på skalan. Och efter blekningen så var mina tänder till och med vitare än den ljusaste! :)

  Har ni några frågor så hojta till!

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish