Too Faced Shadow Insurance Anti Crease

  - Annons -

  Som ni säkert vet så använder jag alltid, alltid, alltid ögonskuggsprimer när jag sminkar. Och som jag skrivit många gånger så är det Lumenes Eye Shadow Primer som jag gillar mest, billig och jättebra!

  Jag har dock läst så oerhört många bra recensioner om Too Faced ögonprimer, att jag verkligen har velat testa den. Och nu när min Lumene håller på att ta slut, så har jag unnat mig en Too Faced även fast den är mer än 100-lappen dyrare än Lumene.

  Eftersom jag är en så inbiten Lumene-användare så jämför jag alla primers med den, det kommer liksom naturligt. Och nu har jag alltså testat även Too Faced och tänkte ge min bedömning! :)

  Too Faced kostar 239kr (på Brallis.se) medan Lumene kostar 115kr. Den är dyrare, men även större i storlek – 11 gram till skillnad från Lumenes 7 gram.

  - Annons -

  Too Faced är också lite mer lättapplicerad då den är lite tunnare i konsistensen och glider lättare på ögonlocket. Lumene är tjockare och mer krämig. Dock är både beige-färgade vilket jag gillar!

  Det negativa med Too Faced är att den torkar lite snabbt tycker jag. Jag sminkar mig ofta ganska sakta just för att jag sitter och testar olika skuggor på händerna, rotar i sminklådor och fotar steg för steg samtidigt. Och när man haft primern på ögonlocket en stund, så upplever jag att billiga ögonskuggor inte fäster exakt lika bra som när man applicerar direkt.

  Båda får ögonskuggorna att sitta lika bra och på den fronten tycker jag att dom är lika. Jag gillar absolut Too Faced primer och kommer använda slut på den, men nästa gång blir det nog en Lumene i alla fall!

  Någon av er som testat båda två? Hur upplever ni skillnaden? :)

   

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  4 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish