Video tutorial – Sminkning som förstorar ögonen

  - Annons -

  Bara för att testa hur det skulle bli så filmade jag här om dagen när jag satt och sminkade mig, enda från osminkad till grundsmink och ögonmakeup!

  Jag hade nämligen inte tid att fota steg för steg, och att filma och prata samtidigt o.s.v. är också tidskrävande, så för att visa er närmare så slog jag på filmkameran rakt upp och ner bara. Sen har jag snabbspolat filmen, så behöver ni inte sitta och titta så länge :)

  Jag har, efter denna film, löst hur jag ska ändra inställningarna för att få ljusare bild, så denna film är fortfarande lite mörk men hädan efter kommer även bilden bli bättre. Och så klart ska jag börja med filmer där jag pratar och så också, det här var bara ännu en test. Hoppas ni gillar den ändå!

  Och just ja, anledningen till att jag ler ibland i filmen är för att jag lyssnar på HanaPees otroliga podcast samtidigt, och dom är så himla roliga haha :)

  https://www.youtube.com/watch?v=2lO7u4WrIxs

  - Annons -

  Ögon:
  Vit ögonskugga innerst på ögonlocket och i ögonvrån, Paese Kashmir Eyeshadow (601)
  Brun ögonskugga ytterst på ögonlocket, längs globlinjen och undre fransaden, paese Opal Eyeshadow (Caffe Latte)
  Svart eyeliner längs övre fransraden, Palina Drama Queen Perfect Liner Black.
  Svart mascara på alla fransarna, Paese Adore 3D Lash Mascara.

  Resten av ansiktet:
  Läppar – Paese Manifesto Liquid Lipstick (904)
  Ansiktsprimer – Paese Makeup Base Matte
  Concealer – Yag mineral concealer (Covers Purple)
  Foundation – Zuii Organic Powder Foundation (Ivory)
  Nedmattande puder – Paese Bamboo Silk Powder
  Bronzer – Paese Bronzing Powder (1M)
  Rouge – Paese Powder Blush (43)

  För att se fler bilder på sminkningen så kan ni läsa mitt tidigare blogginlägg – Sminkning som förstorar ögonen :)

  - Annons -
  Föregående artikelSmokey eyes by Pixi
  Nästa artikelBrudsminkning
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  5 KOMMENTARER

   • Klippet var 25 minuter innan snabbspolning, men minns inte om det var före eller efter jag klippte. Har klippt bort när jag letar efter produkter jag glömt lägga fram, svarar på ett sms och lite sånt hehe :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish