Yves Rocher Exfoliating Shower Gel

  - Annons -

  Yves Rocher lanserade förra året duschserien “Exfoliating Shower Gel” som då kom i fyra olika varianter, och den här sommaren så fick serien två tillskott till – dofterna citron & basilika, och äpple & stjärnanis, och dessa två godingar fick jag pressprov på i våras och tänkte visa för er idag :)

  Duschkrämerna innehåller 100% naturliga skrubbkorn, som tillsammans ger en väldigt mild peelande effekt och kan därför användas dagligen.

  yves-rocher-dusch

  Yves Rocher Exfoliating Shower Gel Lemon Basil* är den gula duschgelen och den doftar, precis som ni hör i namnet, citron och basilika. Jag tycker att man känner det i doften, syrlig och fräsch. Doften är för mig ingen wow-känsla, men jag gillar den! Skrubbkornen i denna är kokosnöt och aprikoskärna.

  Yves Rocher Exfoliating Shower Gel Apple Star Anise* har samma doft som de andra Yves Rocher-nyheterna jag bloggat tidigare, love it! Så lätt, söt och fräsch doft av äpple och stjärnanis, mums :) Skrubbkornen i denna är från aprikoskärna och kiwi.

  - Annons -

  Jag tycker riktigt mycket om dom här produkterna, men skrubbeffekten är så mild att jag snarare skulle kalla produkten för bara duschgel, för skrubbeffekten känns knappt. De stora kiwikärnorna i den gröna är för stora och för få för att skrubba med, man får typ en kärna per decimeter på kroppen. Och de små skrubbkornen som finns i båda är så små och mesiga att de knappt gör någon skillnad alls.

  IMG_1966_111

  Men duschgelen i sig är otroligt trevlig! De är krämiga och lena, och doftar milt men otroligt gott båda två, och de löddrar lagom. Huden känns superlen efteråt!

  Duschgelen är limited edition, innehåller 200 ml och kostar 79 kronor.

  Sammanfattning – En underbar, naturlig duschgel som känns superbra för huden och får hela badrummet att dofta gott. Men du som köper den för dess peeling-effekt kommer bli besviken, men som vanlig duschgel får den två tummar upp, I love them!

  Jättefin att ge bort som present också :)

  yves-rocher-shower-gel

  Tips! Som jag har sagt för tredje gången nu så älskar jag doften av äpple och stjärnanis som flera av Yves Rochers nyheter doftar. Och därför måste jag tipsa er om att man även kan köpa ett mini-set med dessa produkter! Både doftmisten (läs mitt inlägg här), duschgelen (läs mitt inlägg här) samt duschpeelingen, för totalt 159 kronor.

  Eller mini-set kanske jag inte ska kalla det, det är bara duschgelen som är mindre (100 ml), doftmisten och peelingen är samma storlek som originalförpackningen. Ni kan köpa setet här* :)

  Kram på er ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish