Bästa peelingen – Lumene Body Scrub

  - Annons -

  Äntligen har jag hittat en perfekt peeling för kroppen!

  Jag är väldigt kräsen när det gäller skrubb för huden på kroppen för jag har köpt så mycket som är så dåligt. Det finns förvånansvärt många som innehåller för stora och/eller för få skrubbkorn att man inte ens får den effekt man vill ha. En skrubb ska ju skrubba huden, fem stora gruskorn på armen gör ju liksom ingen skillnad.

  Den bästa jag har testat (innan nu) är burt’s n bees sugar scrub, då den verkligen skrubbar huden. Dock känns det lite för skrubbande för att använda ofta, och dessutom gillar jag personligen inte den oljiga känslan man får efteråt (smaksak).

  Men nu har jag testat en nyhet från Lumene, Lumene Arctic Spa Body Scrub, och den är PERFEKT! Precis så som jag tycker en kroppspeeling ska vara. Den har många små korn som skrubbar lagom, och man får den där härliga nypeelade känslan efteråt, då huden är len och skön.

  Doften är fräsch och känns på något vis lite lyxig. Dessutom gillar jag förpackningarna i hela den nya Artic Spa-serien, stilrena och snygga!

  - Annons -

  LumeneArcticSpaBodyScrub14704

  “Lumene Arctic Spa Body Scrub innehåller korn som förnyar, rengör och ger huden lyster. Genom att aktivera mikrocirkulationen rengörs huden från döda celler samt ökar hudens välbefinnande och gör den strålande fräsch.

  Innehåller arktiskt tuvullsextrakt som återfuktar, skyddar och ger huden näring. Andra aktiva ämnen o Mandelolja (som ger huden näring och gör den mjuk) Avokadoolja som innehåller vitaminer som främjar hudens välbefinnande, fytosteroider samt palmitoelinsyra. Utmärkt återfuktande effekt.”

  Jag kommer även recensera de andra produkterna i serien när jag testat dom lite längre, de kommer ut i butikerna Kicks och Åhléns under januari 2014.

  Tummen upp för denna alltså! Rekommenderar den starkt!

  - Annons -
  Föregående artikelVinternaglar
  Nästa artikelSminktips för mörk hy
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish