Hållbar ögonmakeup

  - Annons -

  Jag tjatar konstant på er om ögonskuggsprimer känns det som, men det är den absolut viktigaste produkten jag har i sminkväskan och jag gör aldrig sminkningar utan det, så det är värt att nämna igen!

  ögonskuggspirmer

  En ögonskuggsprimer har flera positiva egenskaper:
  * Får ögonskuggorna att fästa bättre, så man slipper ögonskuggssmulor under ögonen när man sminkar sig.
  * Gör det enklare att använda flera ögonskuggor och tona in färgerna i varandra.
  * Gör ögonskuggorna mer pigmentrika och färgstarka.
  * Gör ögonsminkningen mycket mer hållbar, du kan till och med träna och ögonskuggorna kommer ändå sitta helt felfritt på ögonlocken.

  Även dyra och extremt pigmentrika ögonskuggor behöver ögonskuggsprimer enligt mig, för hur snygg sminkningen än blir så är det tråkigt om den inte håller länge. De flestas ögonlock blir nämligen lika oljiga/oljigare än T-zonen, och när man blinkar hela tiden + är oljig så kommer sminkningen till slut ligga enbart i vecken på ögonlocket som två streck.

  Och har man en bra ögonskuggsprimer så kan man dessutom gotta sig i massa billiga ögonskuggor om man vill, och de blir ändå snygga och hållbara!

  - Annons -

  billig-primer-ögon

  Min favorit-primer är Bh Cosmetics Eye Primer som just nu finns att köpa på Byher.se för bara 59 kronor!

  Jag har utförsäljning på den p.g.a. att jag inte trivs med min säljare och kommer därför sluta att sälja detta märke för att slippa krångel när jag ska köpa hem grejer. Så nu rear jag ut dessa primers och när dom är slut i shopen så kommer dom alltså inte in igen. Tyvärr. Jag hoppas att jag hittar en lika bra primer inom kort, jag har flera på g som jag ska testa!

  Primern är en vattenfast ögonprimer som får ögonskuggorna att tåla mycket mer fukt än med andra primers. Och skillnaden från att inte använda primer alls är enorm, utan primer försvinner skuggorna nästan direkt vid kontakt med vatten.

  Konsistensen är tunn, flytande, len och lättapplicerad – inte alls klistrig eller kladdig!

  primer-som-tål-vatten

  Jag gjorde ett extremt hållbarhetstest på handen, resultatet ser ni ovan! Gnuggar man ännu mer på BH Cosmetics så blir den också utsuddad, men det krävs mycket mer än de andra märkena och så mycket påfrestning kommer man i princip aldrig utsätta ögonen för.

  Jag har fått tre fina recensioner på Byher.se också:

  recension bh cosmetics ögonprimer

  Så passa på att handla nu innan dom är helt slut! Alla rea-produkter på Byher.se hittar ni här!

  - Annons -

  Kram,
  Helena

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish