IsaDora Perfect Brows Duo Compact Powder

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  En av IsaDoras nyheter som kom i pressutskicket förra veckan var en ny ögonbrynspalett med två olika brynskuggor “IsaDora Perfect Brows Duo Compact Powder” som jag har satt på prov nu :)

  IsaDora har en sådan här palett i sortimentet sedan tidigare, men den nya är en annan nyans. Jag har inte testat den tidigare varianten faktiskt, och på produktbilderna ser nyanserna exakt likadana ut, så jag vet inte vad den stora skillnaden är på nyanserna men den nya paletten har medföljande sminkpensel, borste samt pincett, till skillnad från den tidigare som enbart har en sminkpensel.

  isadora-brynset

  Förpackning
  En fin dosa med spegel i sig, alltid trevligt! Innehåller 3 gram vilket är ganska mycket, så det gillas.

  Tillbehör
  Spiralborsten funkar jättebra och brynpenseln är okej – bättre än vad dom brukar vara i sådana här medföljande kit och ni som inte är vana vid en perfekt brynborste kommer nog tycka att den här är väldigt bra, men inget jag kommer använda. Pincetten kan ni kasta, haha, nej men den gick knappt att plocka strån med ändå, men bra idé annars!

  - Annons -

  Här ser ni skuggorna:

  IMG_1347_111

  Nyans
  Nyanserna har ungefär samma mörkhetsläge, men den vänstra är varmare. Bra att kunna blanda till en egen nyans om man vill ha en blandning, men jag tror att de flesta av er bara kommer att använda den högra. En kall brynfärg blir oftast snyggast. Och ni som har väldigt mörkt hår kommer nog tycka att dessa är lite för ljusa också.

  När jag köper brynkit med olika nyanser så vill jag att de ska vara fina kalla nyanser allihopa, men med olika mörkhetslägen. Då kan man enkelt välja om man vill ha mörkare bryn till en partysminkning, eller lite ljusare till vardags. Eller om man vill ha ljusare innerst på brynen, och mörkare i ytterkanterna, så gillar jag också att göra :)

  Men två nyanser varav ena är varm och ena är kall är inte optimalt enligt mig, vissa av er kanske föredrar det men jag tror att många kommer känna att ni lagt ner pengar på en produkt som ni bara kommer använda hälften av.

  Användning
  Men annars gillar jag skuggorna! Bra pigmenterade, inget superpigment men de fäster bra och är lätta att använda även för er som är nybörjare. De är lätt att både få skarpt och att tona ut om man vill ha ett mer diskret resultat.

  Resultat
  Jag rekommenderar det här brynpudret för er som vill ha ett naturligt resultat som går snabbt och enkelt att fixa. Brynen ser fylliga och fina ut, och nyansen och slutresultatet blir som sagt väldigt naturligt. Jag använde detta puder i gårdagens sminkning Moon Rock by IsaDora om ni vill kika in dom bilderna.

  Hållbarhet
  Jag tycker att de håller bra på brynen hela dagen också, men det är lite svårt för mig att avgöra då jag har en tatuering i grunden också. Men jag tror att det satt bra :)

  Pris
  Kostar 119 kronor, och eftersom det är en nyhet så har den inte hunnit publiceras på så många webshopar men den finns på Lyko.se i alla fall och dom har ju fri frakt också så det är ju nice!

  IMG_1526_111

  - Annons -

  Här ser ni resultatet! Jag har använt den kalla nyansen i paletten.

  Hojta till om ni har några frågor ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish