Moon Rock by IsaDora (Sminkning)

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Jag fick önskemål om att göra en sminkning med IsaDoras nya ögonskuggor (Moon Rock), dels för att visa men också för att recensera hållbarheten och så. Så det har jag gjort idag! :)

  Det blev en sotig look med 4-paletten 04 Moon Rock, och jag tycker att skuggorna är bra och lätta att jobba med. IsaDoras glittriga skuggor förut var ofta lite för smuliga, och fäste dåligt, men deras nya varianter är mycket bättre och så länge man har ögonskuggsprimer (vilket jag alltid har) så fäster de bra och sitter hela dagen också, även de glittriga färgerna.

  IsaDoras skuggor är ju inte dom bästa på marknaden, men de flesta är absolut bra :)

  IMG_1785_1_111

  Läppstiftet är också en av IsaDoras nyheter – IsaDora Perfect Matt Lipstick i nyansen 07 Nude Pink.

  - Annons -

  isadora-höst-ögonskugga

  Jag har använt alla nyanserna ur paletten i min sminkning idag. Och eftersom jag fått önskning om att recensera lite närmare så kan jag säga att hade jag gjort denna palett så hade jag gärna sett den mörkblåa färgen mer blå, den har blåa pigment i sig men blir typ mörkgrå på huden. Och den svarta skuggan hade jag velat ha helt kolsvart, den är också lite mesig. Men annars tycker jag om dom, och jag älskar den ljusa silvriga!

  smokey-eyes-by-isadora

  Grunda först med ögonskuggsprimer – Pixi Eye Bright Primer

  1. Ljus silvrig ögonskugga i mitten av ögonlocket (m. Nanshy Pencil Brush)
  2. Mörkblå ögonskugga innerst och ytterst på ögonlocket (m. Nanshy Tapered Crease Brush)
  3. Tona ut kanterna och applicera den mörkblå skuggan även längs globlinjen (m. Nanshy blending eyeshadow brush)
  4. Svart ögonskugga som fransmarkering + sotat i nederkanten innerst och ytterst på ögonlocket (m. Nanshy Pencil Brush)
  5. Applicera den ljussilvriga, silvriga och mörkblåa skuggan bredvid varandra på undre fransraden (m. Nanshy Pencil Brush)
  6. Blå kajalpenna längs vattenlinjen, Pixi Endless Silky Eye Pen (Black Blue)
  7. Svart mascara på alla fransarna, IsaDora Grand Volume Lash Styler

  IMG_1763_1_111

  Rouge – Paese Powder Blush (40)
  Highlighter/rouge (på kindbenens högsta punkt) – Zuii Organic Sparkle Rouge (Berry)

  IMG_1798_111

  Hoppas ni gillar looken! ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  1. När du ska göra markering på fransraden som “eyeliner” med ögonskugga, är det pencil brush du använder då eller en mindre? Som du kan applicera med o eventuellt sota med?

   • Det går med pencel brush, men det är enklare med angled detailer, alltså en snedställd platt pensel. Jag använde den till det, men glömde skriva det eftersom det hamnade på samma bild som när jag applicerade med pencil brush också :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish