Ljus glittersminkning steg för steg

  - Annons -

  Den här sminkningen hade jag när jag och Frida var ute och dansade i Stockholm :) Jag började sminka mig kl 8.30 och när vi gick och la oss kl 04 så var det fortfarande jättefint!

  Jag hade gjort denna sminkning några dagar innan och kände mig fin i en sådär mjuk ögonsminkning utan eyeliner och skarpa kanter/kontraster. Så det blev en ganska lik ögonmakeup som i det inlägget fast lite ljusare och istället mer glittrig – även glittriga ögonbryn!

  Och istället för ljusa läppar så blev det en av mina favoritläppstift både utseendemässigt och hållbarhetsmässigt – den matta, mörkrosa nyansen Rumor från glo Skin Beauty.

  Här är resultatet:

  - Annons -

  BAS:

  Alla produkter finns i min webbshop Creativemakeup.se!

  Ansiktsprimer – Paese Makeup Base (Matte)
  Puder – Paese Bamboo Silk Powder
  Foundation –
   Pixi H2O Skintint (2 Nude)
  Concealer – glo Under Eye Concealer (Golden)
  Puder som neutraliserar rödhet glo Redness relief powder
  Contouring – Contouring Palette (2)
  Highlighter – Pixi Glow-Y-Powder (London Lustre)
  Rouge – glo Blush (Papaya)
  Fixing Mist – Pixi Makeup Fixing Mist

  Ögonbryn – glo Micro Brow Pencil (Light brown)

  Läppstift – glo Suede Matte Crayon (Rumor)

  Glittret syns som alltid mycket mer i verkligheten än på bild, speciellt sånt här glitter med väldigt små och ljusa korn. Det är såå effektfullt i verkligheten!

  ÖGON:

  Alla produkter finns i min webbshop Creativemakeup.se! Alla ögonskuggor förutom den guldiga kommer från triopaletten Paese Matte Trio Eyeshadow (101)

  1. Ögonskuggsprimer, Pixi eye bright primer
   Ljusbrun ögonskugga på ögonlocket
  2. Samma skugga under ögat
  3. Svep guldskugga längs globlinjen, innerst på ögonlocket och i mitten av undre fransraden, Glo Shadow Quartet (Mixed Metals)
  4. Mörkbrun skugga ytterst på ögonlocket
  5. Ljust glitter i ögonbrynet, i ögonvrån, innerst på ögonlocket och i mitten under ögat, Pixi Liquid Fairy Lights (Crystalline)
  6. Ljus skugga innerst på undre fransraden och under brynet
  7. Svart mascara på alla fransarna, Magnetic lash mascara
  - Annons -

  Vill du ha exakt samma resultat som mina bilder så komplettera med en ljus penna längs vattenlinjen också, t.ex. glo Precision Eye Pencil (Peach). Min är tatuerad ljus :)

  Klart!

  Jag fick lära mig någonting nytt här om dagen! Min egenblandade färginpackning blir otroligt effektiv på kort stund om jag sätter mig i solen och låter den torka in innan jag sköljer ut den, hehe. Så nu skiftar håret i lilarosa, but I like it!

  Jag börjar få en del frågor om vad jag tycker om håret nu när jag haft permanentat hår ett tag, för när jag skrev inlägget om det så var det helt nygjort. Nu har jag tvättat det flera gånger och “lärt känna” mitt nya hår – och jag är SÅ SÅ SÅ nöjd! Alltså verkligen!

  Det blir lite platt när jag sover, jag sover i nattmössa och stoppar in håret i den, men det enda jag behöver göra på morgonen är att spraya i balsamvatten (har blandat själv i sprayflaska) i längderna och torrschampo i hårbotten. Sen är jag Shakira på en minut :) Bästa lat-frisyren!

  Kram på er ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish