Nyårssminkning Steg för Steg – STOR lista med sminkningar

  - Annons -

  Letar du efter en nyårssminkning steg för steg? Eftersom jag gjort nyårssminkningar varje år till denna skönhetsblogg så har jag förberett några nyårssminkningar till er läsare! Nu tänkte jag vara i god tid och göra en lista på några äldre inlägg med snygga sminkningar i steg för steg som passar till olika tillfällen, samt länka till alla. 

  Även i coronatider måste man få piffa till sig för att inte bli helt galen! :) Jag är sällan ute på stora fester på nyårsafton, men jag piffar alltid till mig extra oavsett om det blir till fest eller bara en mindre middag hemma. Det är viktigt för mig att ändå känna en feststämning även om det skulle vara så att jag skulle vara helt själv!

  Har du en favorit nyårssminkning? Här är min lista med 12 nyårssminkningar steg för steg!

  nyårssminkning steg för steg lista

  Nyårssminkning steg för steg #1:

  naturlig nyårssminkning sminkning med en färgklick!

  Naturlig sminkning med en färgklick!

  En höstinspirerad sminkning, ganska naturlig men med en färgklick som bryter av och gör den lite mer festlig. Passar perfekt om man vill gå lite utanför sin comfort-zone och testa färg men ändå ”hålla i kanten”. :) Klicka här för att komma till inlägget.

  Nyårssminkning steg för steg #2:

  nyårssminkning steg för steg Brown Smokey eyes

  Brown Smokey eyes

  - Annons -

  En naturlig sminkning med brun ögonskugga, om man vill piffa till det men inte gå all in party makeup. Kan tänka mig att många känner sig snygg i denna sminkning och den är lätt att bära upp och passar till allt. :) Klicka här för att komma till inlägget.

  Nyårssminkning steg för steg #3:

  nyårssminkning med färgklick

  Sminkning med färg & glitter

  Lite mer färg och lite mer glitter! Passar perfekt som en riktig partysminkning om man vill ha lite mer fokus på ögonen! Vill man glittra ännu mer så är det bara att svepa över hela ögonlocket, i denna sminkning har jag koncentrerat glittret till mitten. En riktigt snygg sminkning steg för steg :) Klicka här för att komma till inlägget.

  Nyårssminkning steg för steg #4:

  brun nyårsminkning steg för steg

  Brun glittersminkning

  Alla passar i mer glitter! Om du är ute efter en brun nyårssminkning med glitter så har jag svaret till dig här! Denna är inte jätte avancerad och med Pixi Liquid Fairy Lights får du till ett bra glitter! Klicka här för att komma till inlägget.

  Nyårssminkning steg för steg #5:

  mörk nyårssminkning med glitter steg för steg

  Mörk nyårssminkning med glitter

  Mörk sminkning med glitter på både ögon och ögonbryn. En riktig nyårssminkning för att fira in det nya året och given för alla som gillar lite mörkare sminkningar med glitter! Klicka här för att komma till inlägget.

  Nyårssminkning steg för steg #6:

  brun champagne nyårssminkning med eyeliner och glitter

  Brun nyårssminkning med glitter & eyeliner

  Passar alla och är en given nyårssminkning! Denna champagne inspirerade sminkning är lätt att känna sig snygg i och går att variera antingen med eller utan eyeliner. En snygg sminkning steg för steg :) Klicka här för att komma till inlägget.

  Nyårssminkning steg för steg #7:

  rosa nyårssminkning steg för steg

  Rosa glittersminkning

  - Annons -

  En lite bubblig rosa sminkning som är lätt att bära upp och passar till det mesta. Denna klassar helt klart in som en nyårssminkning och är ganska snabbgjord eftersom den inte kräver precision. :) Klicka här för att komma till inlägget.

  Nyårssminkning steg för steg #8:

  vintersminkning och julsminkning med glitter

  Mörkblå glittersminkning

  En sminkning för er som gillar lite mörkare sminkningar men vill nödvändigtvis inte köra helt svart! Detta är den perfekta festlooken till nyårsafton eller andra festligheter under vinterhalvåret! Klicka här för att komma till inlägget.

  Nyårssminkning steg för steg #9:

  Colorful smokey eyes & glitterögonbryn

  Colorful smokey eyes & glitterögonbryn

  En smokey eyes med färgklickar för att göra den lite mer livfull. Glitter på ögonbrynet och i ögonvrån ger den en lite mer nyårsfest känsla. Passar perfekt för nyårskvällen och natten! En snygg sminkning steg för steg :) Klicka här för att komma till inlägget.

  Nyårssminkning steg för steg #10:

  rosa nyårssminkning steg för steg

  Rosa nyårssminkning med eyeliner

  En riktigt färgstark rosa sminkning med glitter och eyeliner! En riktig favorit bland mina sminkningar och uppskattas av många. Den går enkelt att variera med eller utan eyeliner. Klicka här för att komma till inlägget.

  Nyårssminkning steg för steg #11:

  färgglad eyeliner sminkning

  Färgglad eyeliner

  Denna sminkning har oändligt med variationer eftersom eyelinern är gjord med ögonskugga. Du kan använda din favorit färg eller favoritögonskugga och garanterat något du kommer att trivas i! Klicka här för att komma till inlägget.

  Nyårssminkning steg för steg #12:

  smokey eyes nyårssminkning steg för steg

  Smokey eyes med glitter

  - Annons -

  Nyårssminkningarnas nyårssminkning! Denna smokey eyes med glitter är en riktig partysminkning och passar under hela nyårsdagen som kvällen! En riktig go to sminkning för alla er som älskar smokey eyes. Klicka här för att komma till inlägget.

  Jag hoppas att du hittar en favorit sminkning att använda till nyår! Vill du bläddra bland flera sminkningar så kolla in kategorin ”sminkningar” eller någon av underkategorierna till den! Där finns det massor av inspiration och majoriteten av sminkningarna är förklarade med steg för steg texter och bilder. :)

  Läs även inlägget ”Mitt årtioende i nyårssminkningar” för att se hur jag såg ut från 2010 till 2020!

  Om ni vill boka in en snygg sminkning på min salong i Uppsala så finns det några tider för nyårsafton kvar, klicka in på Creative Makeup och boka tid!

  Kramar!

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish