Nyx Powder Blush Rose Garden

- Annons -

I vissa perioder så testar jag väldigt mycket produkter och har massvis med nytt hemma, och då blir det som att jag skriver inläggen “i huvudet” samtidigt som jag testar allting. Detta resulterar i att jag då och då är helt säker på att jag har recenserat vissa produkter i bloggen fast jag inte har det, eftersom att jag har skrivit inlägget redan i mina tankar.

Så känns det med den här rougen jag tänkte visa er nu, jag vill minnas att jag har skrivit om den men jag hittar inte inlägget/bilderna någonstans så jag antar att jag inte har det haha. Har jag fel och ni har läst ett liknande inlägg om denna redan så kan ni bara sluta läsa nu ;)

IMG_9847_111

Rougen jag pratar om är NYX Powder Blush i nyansen Rose Garden, som är en fin rosa som samtidigt går lite, lite åt aprikoshållet. Dessutom innehåller den guldglitter!

Egentligen så är det en sådan här rouge som är min favorit, en fin rosa/aprikos-nyans får till och med guld att se naturligt ut på kinderna och man får en superfin glow i hyn! MEN denna innehåller tyvärr, tyvärr för stora glitterkorn för min smak. Det är ju skillnad på småglitter/skimmer och synliga korn, stora glitterkorn ser varken naturligt ut eller ger en fin effekt enligt mig.

- Annons -

Annars tycker jag att den är superbra, fin ask, pigmentrik och lättapplicerad på kinderna, så denna rouge i en av de matta nyanserna är nog absolut jättebra tror jag, har dock inte testat någon av dom :)

IMG_9850_111

Kraam!

- Annons -
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

4 KOMMENTARER

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish