Trådepilator – Trådning hemma (Trudy of Sweden Recension)

  Innehåller annonslänkar (adlinks) till Meds.se

  - Annons -

  Jag har testat trådning hemma med en trådepilator (Trudy of Sweden) och min första reaktion var ordagrant ”vilken apparat!!” haha.

  Användningen och resultatet var förväntan måste jag säga! Eller jag hade inga förväntningar egentligen, utan var om något lite skeptisk. Men jag gillar den verkligen! :)

  Trådepilator, trudy of sweden, trådning hemma, trådning ansikte, fjun, tunna hårstrån, hårborttagning ansikte, grova hårstrån, trådning kropp, trådning på sig själv

  Trådning ansikte – vad är det?

  Att tråda innebär att man rycker hårstråna från roten, likt vaxning, men skillnaden på vax och trådning är att vax även fäster på huden medan trådning enbart fiskar upp hårstrået.

  Man tvinnar tråden fram och tillbaka över huden, då fastnar stråna i tråden och rycks upp med roten.

  - Annons -

  Man kan tråda var som helst på kroppen, men vanligast är trådning ansikte.

  Kan man göra trådning hemma?

  Trådning av ansiktet är vanligast att boka på salong, eftersom det är ganska svårt (jag kan inte det heller) och ännu svårare att göra trådning hemma på sig själv antar jag.

  Men det finns en apparat som kallas trådepilator som tvinnar tråden med hjälp av två metallpinnar som rör sig fram och tillbaka i sidleds!

  En välrecenserad trådepilator är Trudy of Sweden som finns att köpa på bland annat Meds.se (adlink) som jag hörde mycket gott om innan jag till slut testade den själv :)

  Hur använder man en trådepilator?

  Först trär man tråden i maskinen, vilket är jätteenkelt! Använder du Trudy så ingår det en trådrulle när du köper maskinen och det finns även refill att köpa. Det ingår tydliga instruktioner.

  Sedan håller man den mot huden och låter maskinen göra jobbet! I början krävs det lite övning för att komma in i hur snabbt man ska röra maskinen framåt och så, men jag fick in tekniken ganska snabbt.

  Tråden byts vid behov, men man kan köra länge med samma innan man behöver byta.

  Trådepilator, trudy of sweden, recension, trådning hemma, trådning ansikte, fjun, tunna hårstrån, hårborttagning ansikte, grova hårstrån, trådning kropp, trådning på sig själv

  Fungerar trådepilator på både fjun och grova hårstrån?

  Svar ja! Trådepilator fungerar på tunna hårstrån och grova hårstrån kan jag intyga då jag i utbildande syfte (inför denna recension) gjorde trådning ansikte, ben och fiffi haha! Rafsrafsrafs sa det bara så var jag helt hårfri :)

  Så du kan använda trådepilator på kroppen också. Det enda som är skillnaden med grövre hårstrån är att man behöver byta tråden oftare.

  - Annons -

  Recension – Trudy of Sweden

  Den trådepilator som jag har testat är Trudy of Sweden (adlink) och här kommer mina åsikter om den!

  + Otroligt effektiv trådepilator både på fjun och grova hårstrån
  + Snabbt resultat, det är tidskrävande på stora områden ändå men det beror inte på maskinen.
  + Har en lampa som går på automatiskt när du startar maskinen, som lyser upp området.
  + Laddas med sladd (så man slipper sätta i och byta batterier) men är trådlös under användning.
  + Det ingår en trådrulle med mycket tråd, samt går att köpa refill.

  Skulle önska en trådepilator i mindre storlek också, den är ganska otymplig på överläppen eftersom näsan är i vägen (men det går) och bikinilinjen var i princip omöjligt.
  Skulle önska att man kan stänga av lampan om man vill, lampan är bra men beroende på hur bra ljuset är runt omkring så kan man se stråna bättre utan lampan.

  Annars klockren! :)

  Trä tråd, refill, hårborttagning ansikte hemma på sig själv, tips

  Här ser ni närbild på hur tråden sitter i min trådepilator! Man behöver inte tvinna tråden i mitten när man trär den, utan det gör maskinen själv när du startar den :)

  Finns som sagt att köpa på Meds.se (adlink).

  Hojta till om du har några frågor!

  Läs även:

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish