Werlabs Recension – Hur funkar det?

  Detta inlägg innehåller annonslänkar till Werlabs.

  - Annons -

  Hur funkar Werlabs? Här har jag sammanfattat min Werlabs Recension och hur jag upplevde allt när jag gick och testade mig :) Har ni testat Blodkollen eller Werlabs?

  Werlabs blodprov XL fasta

  Allt med provtagningen gick bra, men jag skulle fasta innan och så är jag svårstucken så jag tycker det är lite obehagligt. Så här sitter jag efteråt och äter en sen frukost och tycker lite synd om mig själv, haha! Så det blev en chokladboll också ♥

  Werlabs hälsokontroller, vad kan de kontrollera?

  Werlabs har flera hälsokontroller via blodprov och kan bland annat kontrollera allergier, fertilitet & graviditet, vitaminer & mineraler, kroppen/organ & hormoner.

  Till vårdcentralen går man ju och testar sig om man misstänker att någonting inte är som det ska, men vill man göra det bara som en koll då kan man boka blodprov via Werlabs! Det ingår även en läkarkommentar efteråt.

  - Annons -

  Det var Annika som tipsade mig om detta faktiskt, som gjorde det för fertilitet & graviditet när hon inseminerade sig.

  De har även olika storlekar på hälsokontroller där de testar flera saker, så det är enkelt att välja det som passar! Själv valde jag hälsopaket XL som visar 33 olika provsvar.

  Läs mer om alla kontroller de har här (adlink)

  Werlabs hur lång tid tar det att få svar?

  Du får vanligtvis dina resultat med läkarkommentarer inom 48 timmar.

  När Werlabs får resultat från prover så skickas de löpande ut till dig. Tiden varierar beroende på om provet måste skickas vidare för analys eller kan göras på plats. Du måste dock vänta på en slutgiltig läkarbedömning tills alla resultat är klara. Werlabs släpper dock inte fullständiga provsvar utan en läkarkommentar.

  Klicka här för att hitta svar på de vanligaste frågorna (adlink)

  Min recension – Hälsokontroll XL

  Hälsokontroll XL gjorde jag.

  Jag nämnde att fastan va jobbig men provet ska tas före kl 10 på morgonen och fastan är bara i 10 timmar. Så egentligen är det bara en sen frukost. Det blir lite psykiskt bara att jag blir hungrig för att jag vet att jag inte får äta, haha.

  Det gick jätteenkelt att beställa provet. Man bara handlade online och bokade tid. Jag tog provet på läkarhuset i Uppsala och allting gick smidigt och bra! Inga konstigheter.

  Jag fick sms när provsvaren började komma, så det fylldes på hela tiden. Men det tog två dagar tills allting var klart och jag även hade fått läkarens kommentar.

  - Annons -

  Det var två prover som var för höga, men tack vare läkarkommentaren så fick jag veta att det inte var dåligt. Det var lite för högt med röda blodkroppar och lite för högt med D-vitamin (jag hade precis varit på solsemester). Men så länge det bara är lite över referensvärdet så är det toppenbra att dessa nivåer är höga!

  Någonting jag inte kunde utläsa själv (för alla prover var bra, men det beror lite på hur dom hänger ihop med varandra också) var att mitt kolestrol/blodfetter inte var jättebra om man ska se det på lång sikt. Det är bra nu, men det är väl nått som indikerar att man bör göra förbättringar om det ska fortsätta vara bra. Det var ju guld värt att få reda på i tid!! Jag har verkligen tänkt på det, att äta mer nyttiga fetter och så :)

  Werlabs Corona & Covid 19 test

  Werlabs erbjuder också ett antikroppstest för att testa om man haft en Covid-19 eller ett PCR-test för att testa om man har en aktiv smitta.

  I PRC-testet ingår även ett reseintyg, då många länder börjat efterfråga ett negativt testresultat 24-72 timmar inpå sin resa.

  Läs mer om Coronatest (adlink) hos Werlabs.

  Ge bort ett presentkort på en hälsokontroll!

  Det går också att köpa presentkort hos Werlabs för att ge bort som julklapp eller en present till någon du tycker om! Presentkortet kan laddas med ett specifikt belopp och löses in på hemsidan när man beställer ett test.

  En perfekt julklapp i dessa tider, framförallt roligt och intressant att få en inblick i hur ens kropp mår och om det är något man behöver ta tag i för att förbättra sin hälsa!

  Klicka här för att köpa presentkort (adlink)

  Werlabs Recension - Hur funkar det?

  Klicka på bilden för att se hur din kropp mår ⤴

  - Annons -

  Det finns även andra företag som gör provtagningar, t.ex. Blodkollen. Sen om Blodkollen eller Werlabs är bäst vet jag inte, eftersom att jag bara testat Werlabs. Men om ni har testat er hos någon av dessa så får ni gärna lämna en kommentar här nedan om hur ni tyckte att det fungerade för er! :)

  Detta är mitt Werlabs omdöme och jag hoppas att ni gillade detta inlägg och min recension, dyker det upp några frågor så lämna en kommentar.

  Läs även mina inlägg om vitaminer:

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish