Ögonfransserum – Recension RapidLash (Bäst i test!)

  Inlägget innehåller annonslänkar (adlinks)

  - Annons -

  Ögonfransserum är någonting jag använt till och från sedan gymnasietiden och har testat många olika märken. Vilket ögonfransserum är bäst i test? Dagens recension av RapidLash Eyelash Enhancing Serum (adlink) kan faktiskt vara det bästa ögonfransserumet jag testat!

  Vill ni ha en gedigen recension på RapidLash? Det kommer här! :)

  Ögonfransserum RapidLash Recension

  rapid lash, rapidlash, recension, före efter, bäst i test, längre ögonfransar, långa ögonfransar,

  RapidLash är ett märke från USA som vunnit många priser världen över (listan finns att se på rapidlash.com). Ögonfransserumet RapidLash har testats av ögonläkare och har kliniskt bevisats vara säker att använda.

  Min erfarenhet av ögonfransserum

  Jag började använda ögonfransserum för ca 10 år sedan, då formuleringarna var ”olagligt bra”. Bokstavligt talat. Flera märken förbjöds i Sverige och trots att det finns många bra ögonfransserum på marknaden idag så har jag aldrig fått lika wow-resultat som på den tiden.

  - Annons -

  Det är ganska individuellt hur effektivt ögonfransserum är på olika personer, för mig ger de flesta lite effekt. Men långt ifrån alla ger wow-effekt.

  Jag har också ganska känsliga ögon och vissa märken kliar/irriterar mina ögon. Vissa ger också en mörkröd rand längs franskanten vilket inte är så fint.

  Men jag använder inte ögonfransserum hela tiden utan har långa perioder med min naturliga längd också.

  långa ögonfransar, serum, användning, applicering, sminktips, fransar, växa, tips

  Min testperiod av RapidLash

  Jag började använda RapidLash för ett halvår sedan. Utan några höga förväntningar faktiskt, jag kollade inte upp märket alls och då hade inga i Sverige (vad jag sett) börjat skriva om det än. Men nu börjar det dyka upp recensioner i sociala medier faktiskt!

  Sen hade jag en incident då jag råkade klippa av mina ögonfransar (jaaa jag vet! Släpp det! Haha). Så jag fick börja om processen igen :)

  Sedan fick jag jättefint resultat!

  Sen slutade jag använda RapidLash ögonfransserum en period också. För att se hur mina ögonfransar reagerade då. Det är också en viktig del av recensionen tycker jag.

  Och nu ett halvår senare så är jag redo efter en MYCKET gedigen testperiod som ligger bakom denna ögonfransserum-recension av RapidLash! :)

  ögonfransserum, bäst i test, före efter, rapid lash, rapidlash, recension, längre ögonfransar, långa ögonfransar,

  - Annons -

  Resultat av RapidLash ögonfransserum

  Ja men ni ser ju på bilden !! Vilken skillnad!

  Trots att jag vanligtvis använder serum till och från, så var det ändå så pass att min kompis reagerade på mina extremt långa ögonfransar nu.

  Det finns inget ögonfransserum som jag testat (efter att kontrollerna blev striktare i Sverige) som gett mig lika långa ögonfransar som RapidLash!

  Jag har haft kunder när jag var delägare i salongen Creative Makeup (jag har slutat där nu) som fick såhär stor wow-effekt av det serumet vi sålde där. BeautyLash. Jag personligen fick också längre ögonfransar av det, men inte på den här nivån!

  ögonfransserum, bäst i test, före efter, rapid lash, rapidlash, recension, längre ögonfransar, långa ögonfransar,

  + Fördelar med RapidLash ögonfransserum:

  • Effektivt ögonfransserum som ger mycket långa ögonfransar!
  • Snabbt resultat! Det tar 1-2 månader enligt produktbeskrivningen och jag såg resultat väldigt snabbt (oklart exakt när, eftersom jag började om efter klipp-incidenten)
  • Ögonfransarna blev inte bara längre utan väldigt böjda också. Jag har annars ganska raka ögonfransar. Nu har jag färgat ögonfransarna och till och med Miska säger att det ser ut som att jag gjort lash lift också!
  • Passar mina känsliga ögon, ingen irritation. Ser ingen skillnad på huden.
  • Smal appliceringspensel med lagom mycket serum på = enkel applicering
  • Prisvärd! Det är ingen budget-produkt men ögonfransserumet jag använt tidigare kostar mer än dubbelt. I skrivande stund kostar RapidLash Eyelash Enhancing Serum 359:- på Lyko (adlink)

  – Nackdelar med RapidLash ögonfransserum:

  • De innersta ögonfransarna blev så långa att de slog emot brynbenet och vek sig åt sidan litegrann. De var liksom inte snyggt långa, utan böjda åt ena kanten. Så jag började applicera ögonfransserumet i bara ytterkanterna, så det var enkelt löst :)
  • Det är inte jätteenkelt att måla mascara. Kanske bara är jag som är ovan vid såhär långa ögonfransar (?) men upplevde de lite bångstyriga.
  • Resultatet försvinner väldigt fort när jag slutade använda serumet. Upplevde att jag tappade fransarna som nått sin fulla längd ganska snabbt.

  Enligt mig väger fördelarna tyngre än nackdelarna om du letar efter ett effektivt och prisvärt ögonfransserum!

  rapid lash, rapidlash, recension, bäst i test, längre ögonfransar, långa ögonfransar,

  Fler RapidLash-produkter

  Jag har även testat deras ögonbrynsserum RapidLash Eyebrow Enhancing Serum (adlink). Appliceringen och allt kring användandet av den gillar jag mycket! Men jag klipper mina ögonbryn så är inte redo för recension av resultatet än. Måste göra brow lift och släppa saxen ett tag först ;)

  Dessutom har jag testat mascaran RapidLash RapidGlam Last Enhancing Mascaraserum (adlink) som är en vårdande ögonfransserum-mascara. Den ger mycket fina ögonfransar!! Men jag som har oljig hy kan inte använda den eftersom den inte är oljefast, så den kladdar runt ögonen på mig. Jag har därför bara testat den en enda gång. Har du inte oljig hy så är den nog värt ett försök, den gav fina ögonfransar i alla fall :)

  ögonfransserum, bäst i test, bästa, rapid lash, rapidlash, recension, längre ögonfransar, långa ögonfransar,

  - Annons -

  Istället använder jag mascaran Sensai 38° Volumising Mascara (adlink) som ni ser på denna bild! Den tycker jag är klockren! Kladdar ingenting och ger mycket fina ögonfransar.

  RapidLash Eyelash Enhancing Serum (adlink) finns att köpa på Lyko.com.

  Kan varmt rekommendera!

  Läs även:

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish