Yves Rocher – Brun Utan Sol (Recension)

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Här kommer en recension av Yves Rocher Brun utan sol. Ni verkade uppskatta min brun utan sol-miss jag skrev om för ett tag sen ;) Det var inte så kul då, men väldigt komiskt i efterhand (eller jo jag skrattade då också haha).

  Hur som helst, den brun utan solen kommer från Yves Rocher, och nu har jag gett den en ärlig chans att bevisa vad den går för!

  IMG_2504_111

  Produkten är en Face & Body lotion som inte bara ger färg utan är också fuktgivande, vilket gillas. Den innehåller extrakt från gardeniablomma, sav från agave och sesamolja från ekologiska odlingar.

  IMG_2508_111

  - Annons -

  Den ger en gradvis färg, och man kan enkelt applicera den flera dagar efter varandra om man vill ha en mörkare ton. Denna slags BUS är min favorit, då man kan bygga upp färgen tills man är nöjd och det känns som att man har större kontroll! Dessutom är risken att få fläckar mindre.

  Doften är riktigt fräsch och god vid applicering, inte ett spår av BUS-doft, dock börjar den lukta mer när den gått in i huden. Jag smorde in mig igår kväll, och när jag vaknade så kände jag att jag luktade brun utan sol. Fast då kan man ju duscha :)

  Krämen är väldigt lättapplicerad och det känns som att man smörjer in sig med en “vanlig lotion”. Den går snabbt in i huden, den är bara fuktig i någon minut, dock lämnar den en lite kladdig yta på huden som stannar kvar ganska länge.

  Jag är nöjd med mörkheten efter endast en insmörjning och kommer stanna här, färgen är riktigt naturlig, jämn och fin och huden har en jättefin lyster! Resultatet blev även bra i ansiktet :) Jag skulle säga att skillnaden är stor, det är ingen mes-produkt, men också tillräckligt liten för att inte bli uppenbar.

  Detta är en bra BUS för alla kan jag tänka mig, för oss med blek hy som bara vill få en schysst färg räcker det med att smörja en gång, men för en mörkare ton kan man smörja några gånger till.

  Jag är jättenöjd! :)

  yves rocher brun utan sol

  En flaska på 150 ml kostar 89 kr, så den är även prisvärd! Finns att beställa online här!

  Läs även mina andra inlägg om brun utan sol:

  - Annons -
  Föregående artikelAllergi av Depends Gellack
  Nästa artikelSommarsminkning
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish