Recension – Indy Beauty Smink (Therese Lindgren)

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Nu har jag äntligen testat Indy Beauty smink och här kommer min recension av allt härligt veganskt smink från Indy Beauty & Therese Lindgren!

  Precis alla sminkprodukter alltså, som har lanserats än så länge i skrivande stund :)

  Varumärke & VärderingarProdukter & IngredienserRecensioner

  Indy Beauty Smink

  Jag har använt alla produkter flera gånger för att utvärdera noggrant, men idag visar jag alla produkter steg för steg i en och samma sminkning! :)

  Utöver att göra en recension av Indy Beauty smink-produkterna så har jag även gjort en liten djupdykning av varumärket Indy Beauty som är skapat och ägs av Therese Lindgren. Vad de har för värderingar, produkter & ingredienser!

  - Annons -

  Tidigare har jag gjort en recension av Indy Beauty hudvård & kroppsvård som är väldigt välbesökt och omtyckt: ni kan läsa inlägget här.

  indy beauty smink, indy beauty makeup, indy beauty recension, allt smink från indy beauty, sminkrecensioner, sminktester, smink bäst i test, helena amiley, billigt smink, budget smink

  Så mycket fint Indy Beauty smink!!

  Varumärke & Värderingar

  Jag var på pressfrukosten när Indy Beauty lanserade sina allra första produkter 2018 och minns att jag föll för deras värderingar! Jag har träffat Therese Lindgren några gånger och hon är alltid så glad och trevlig, en person som sprider positiv energi :)

  Indy Beauty är ett helt veganskt skönhetsmärke skapat av influencern & youtubern Therese Lindgren. Konceptet med Indy Beauty är att älska sig själv & vara snäll mot sig själv både på utsidan och insidan. Indy Beauty är även ett av få märken som är certifierat av Djurens Rätt. Läs mer om Djurens Rätt här.

  “Skönhet är friskvård” är någonting jag själv ofta pratar om med mina kunder på salongen. Att smörja in sig, sminka sig, dutta och greja det handlar verkligen inte om bara yta och fåfänga. Utan att ta hand om sig själv, känna sig bekväm i sin egen hud och låta utsidan spegla insidan. För mig är smink och skönhetsprodukter terapi också! :)

  Att dessutom värna om djurlivet är för mig så otroligt viktigt då jag verkligen är en djurvän. Jag är nu inne på mitt 4:e år utan att ha ätit kött- och fågel ♥ Så veganska produkter är verkligen ett extra plus!

  Recension - Smink (Therese Lindgren)
  Bildkälla: Indy Beauty

  Produkter & Ingredienser

  Indy Beauty smink och deras andra produkter är skapade med fokus på att vara snälla mot din hud. Produkterna är även 100% veganska & cruelty free, allt från hudvård, kroppsvård, hårvård och smink.

  De har även listat alla ingredienser i en prydlig lista i bokstavsordning på deras hemsida, klicka här för att se listan. Där kan man även läsa var ingredienserna kommer ifrån, vad de gör och vad de är bra för samt vilken produkt som innehåller den specifika ingrediensen.

  - Annons -

  Det jag gillar med designen är att den är enkel = ger kunden också ett billigare pris. Produkterna är inte budget men hade säkert kostat mer om de använde dyrare förpackningar och design. För jag upplever innehållet som väldigt kvalitativa!

  Dessutom har de lagt in så gulliga detaljer, t.ex. en hjärtform i sina puder och att det står “Du är fin” när man öppnar vissa kartonger. Titta:

  indy beauty design, förpackning, hjärta, värderingar, produkter, recension, rouge, vegan

  Man blir glad! :)

  Indy Beauty Smink Recension

  Här nedan hittar ni alla Indy Beauty smink-produkter som jag recenserat! Jag har fått dessa i ett pressutskick från Indy Beauty och om ni gillar produkterna och mina recensioner så kan ni handla produkterna genom tillhörande länkarna. Annonslänkarna ger mig en provision för varje försäljning utan att det medför några extra kostnader för dig som handlar. Ni hittar samtliga produkter från Indy Beauty hos Nordicfeel.se.

  Skrolla vidare för att ta del av alla mina recensioner & glöm inte bort att älska dig själv!

  love yourself makeup, veganskt smink, smink, recension

  Indy Beauty Primer / ansiktsprimer

  Först ut av min “Indy Beauty smink-recensionen” är två stycken ansiktsprimers! En som minimerar  synligheten av porer och en som är återfuktande.

  indy beauty primer,Indy Beauty - It’s Prime Time! Moisturising Primer SPF30 recension, Indy Beauty - Pore Me Away! Pore Minimising Primer recension, återfuktande primer, bas, porutfyllande primer, primer fet hy, primer porer,

  Indy Beauty – Pore Me Away! Pore Minimising Primer

  Produktbeskrivning Pore Me Away! Pore Minimising Primer:
  - Annons -

  “En ofärgad, lätt primer med porminskande och nedmattande egenskaper. Jämnar ut huden och förlänger hållbarheten på din makeup. Primern innehåller 30 ml produkt och är milt parfymerad och helt vegansk.”

  Indy Beauty Pore Me Away! Pore Minimising Primer recension:

  Indy Beautys primer har en väldigt lätt gel-konsistens. Mycket trevlig! När den torkar in så blir huden matt, men på ett väldigt diskret sätt. Inte alls torr men inte heller särskilt “velvet matte” utan en lite mattare och lite slätare yta än innan.

  Det finns primers som är väldigt porutfyllande men detta är ingen av dom, men den ger ett slätare resultat absolut.

  Jag har ingenting negativt att säga om denna, väldigt fräsch och härlig på huden, en bra bas under sminket och håller vad den lovar. Lätt och lagom :) Men det är inte någon hardcore-primer heller om du önskar ett mycket nedmattande eller mycket porutfyllande resultat.

  Storleken är bra också, 30 ml är ingen ovanlig storlek men absolut bland de större. Allt mellan 20-30 ml är vanligt för en ansiktsprimer.

  Pore Me Away! Pore Minimising Primer, primer för porer, primer för oljig hy, nedmattande primer

  Indy Beauty Pore Me Away! Pore Minimising Primer → Finns att köpa på Nordicfeel.se 

  Indy Beauty – It’s Prime Time! Moisturising Primer SPF30

  Produktbeskrivning It’s Prime Time! Moisturising Primer SPF30:

  “En ofärgad, lätt primer som återfuktar samtidigt som den skyddar huden mot solen med SPF 30. Jämnar ut huden och ger en mjuk & len finish som varar länge. Primern innehåller 30 ml produkt och är milt parfymerad och helt vegansk.”

  Indy Beauty It’s Prime Time! Moisturising Primer SPF30 recension:

  Indy Beauty’s återfuktande primer är en väldigt rik primer som påminner mer om en dagkräm än en primer skulle jag säga. En väldigt trevlig bas för dig som behöver mycket fukt!

  Lite “kladdig” när jag smorde in den, men det torkar in snabbt och då känns huden jättebra igen. Första gången jag använde den så tänkte jag “känns som en solkräm” och sedan såg att den innehåller SPF30 (hade inte läst så noga innan) så det förklarar saken. Ganska vit och krämig konsistens liksom.

  Jag har hög sebumproduktion i huden men upplever inte att jag blev fetare av denna trots att den är så rik och krämig. Det kändes inte som att någon av Indy Beautys ansiktsprimer påverkade min oljiga hy märkbart åt något håll, varken mer eller mindre oljighet.

  Denna kommer jag absolut använda som solkräm när vårsolen kommer!

  It’s Prime Time! Moisturising Primer SPF30 recension, återfuktande primer, primer torr hy, primer spf, solskydd smink

  Indy Beauty It’s Prime Time! Moisturising Primer SPF30 → Finns att köpa på Nordicfeel.se

  Indy Beauty har inget täckande bassmink i sitt sortiment, så efter primern har jag applicerat foundation och concealer från annat märke.

  Men utöver det är alla produkter i sminkningen Indy Beauty smink! Och lite permanent makeup / sminktatueringar också (tunn svart eyeliner, ljus inliner längs vattenlinjen, läppar och ögonbryn).

  Indy Beauty – Ready Set Go! Setting Powder

  Indy Beauty - Ready Set Go! Setting Powder, indy beauty puder

  Produktbeskrivning Ready Set Go! Setting Powder:

  “Ett transparent löspuder som fixerar smink, absorberar överflödig olja och reducerar glans. Ger en omedelbar silkeslen och matt finish som varar hela dagen. Appliceras enklast med en puderborste genom att svepa lätt över hela ansiktet, eller dutta in pudret med en puderpuff. Pudret innehåller 3 gram produkt och är oparfymerad & helt vegansk.”

  Indy Beauty Ready Set Go! Setting Powder recension:

  Indy Beautys puder är otroligt lent! Väldigt lätt, blurrande och trevligt på huden. Ett klassiskt Silica-puder tänkte jag innan jag läste inci-listan och mycket riktigt, ingrediensen som pudret innehåller mest är silica. Jag har känt på 100% ren silica och det var som att röra luft! Efter det känner jag igen Silica-produkter vid första anblick :) Otroligt fluffigt och lätt material.

  Jag har inte testat att fota med blixt när jag använt Indy Beautys puder, men ett puder med mycket silica kan lätt ge flashbacks. Så om du ofta fotar med blixt eller t.ex. ska göra någonting där du fotograferas (t.ex. bröllop) så kanske du ska välja ett annat puder. Men jag har som sagt inte testat, det kanske inte alls ger flashbacks.

  Bara för att ett puder innehåller silica så betyder det inte automatiskt att det ger flashbacks! Det beror på mängden silica samt vilka övriga ingredienser som är med i formuleringen.

  Indy beautys puder är i minsta laget vad gäller gram, 3 gram är verkligen en låg siffra. Men pudret är väldigt lätt, så i volym så är det faktiskt inte så liten mängd! Det är svårt att jämföra volym när det handlar om puderprodukter eftersom puder väger olika mycket. Ett puder som innehåller 9 gram kan vara samma mängd som ett som väger 10 gram. Så jag blev ändå positivt överraskad av mängden :)

  I produktbeskrivningen står det “matt finish som varar hela dagen” men om det varar hela dagen beror helt på hur oljig man är i huden. Silica absorberar väldigt bra så det är absolut ett nedmattande puder, men för mig finns det inget puder på marknaden som håller min hy matt hela dagen.

  Jag har ingen ordentlig bild på appliceringen av detta steg eftersom min katt Viktoria prompt skulle hänga på stolsryggen. Jag hade inte samvete att säga nej!

  Setting powder

  Indy Beauty Ready Set Go! Setting Powder → Finns att köpa på Nordicfeel.se

  Indy Beauty – Bring On The Sun! Bronzing Sculpting Powder

  swatch, Indy Beauty - Bring On The Sun! Bronzing Sculpting Powder recension, indy beauty solpuder, indy beauty bronzer

  Även detta bronzing powder har fint hjärta, som jag skrev att en del Indy Beauty smink har. Som rougen!

  Produktbeskrivning Bring On The Sun! Bronzing Sculpting Powder:

  “Ett högpigmenterat och lätt solpuder som även fungerar att användas för contouring för att skulptera ansiktet eller dekolletage. Den ger ett naturligt matt resultat med en sammetslen finish och finns i 2 olika nyanser, danisa & milou. Solpudret innehåller 9,5 gram produkt och är oparfymerad och helt vegansk.”

  Indy Beauty Bring On The Sun! Bronzing Sculpting Powder recension:

  Indy Beautys solpuder / bronzer är bra! Jag inser att jag inte skrivit några wow-recensioner än, men från och med nu börjar det hända grejer! Indy Beautys ansiktsprimer är bra men ingen wow-feeling, deras puder är också jättebra men gav ingen wow-feeling där heller.

  Däremot Indy Beautys bronzer! bra! Här är en ny favorit i min sminkväska! Vilken av färgerna? Båda!

  Indy Beauty - Bring On The Sun! Bronzing Sculpting Powder recension, indy beauty solpuder, indy beauty bronzer

  Jag börjar med att lägga den ljusare nyansen, Danisa, i hela ansiktet och ner på dekolletaget.

  Detta för att fejka lite solbränna och jag applicerade extra mycket i detta inlägg för att visa ännu mer tydligt.

  Indy Beauty - Bring On The Sun! Bronzing Sculpting Powder recension, indy beauty solpuder, indy beauty bronzer

  Sedan lägger jag den mörkare nyansen, Milou, som contouring på utvalda områden. Under kindbenen. I tinningarna och upp lite mot pannan. På sidorna av hakan och näsan. Om jag inte ska göra en ögonmakeup så sveper jag på lite av denna på ögonlocken också.

  Formulan är otroligt mjuk och trevlig! Perfekt pigmenterade, tillräckligt mycket för att ge mycket effekt och tillräckligt lite för att fortfarande vara lättjobbad. En för pigmenterad produkt kan vara svår att få jämn.

  Ganska stor dosa också vilket förenklar om man vill använda så mycket som jag gör, med en stor borste ner på halsen och dekolletaget också.

  5/5 poäng!

  Indy Beauty - Bring On The Sun! Bronzing Sculpting Powder recension, indy beauty solpuder, indy beauty bronzer

  Indy Beauty Bring On The Sun! Bronzing Powder → Finns att köpa på Nordicfeel.se

  Indy Beauty – Make Me Blush! Rouge

  swatch, Indy Beauty - Make Me Blush! Rouge recension, indy beauty rouge, indy beauty blush

  Produktbeskrivning Make Me Blush! Rouge:

  “En högpigmenterad rouge som ger liv i ansiktet och en naturlig färg och lyster. Enkel att applicera och bygga upp för önskad intensitet och finns i två nyanser, Inez & Jasmine. Rougen innehåller 9,5 gram produkt och är oparfymerad och helt vegansk.”

  Indy Beauty Make Me Blush! Rouge recension:

  Indy Beautys rouge / blush är otroligt pigmenterade rouger! Med en mjuk och fluffig borste så är båda färgerna helt amazing! Lättjobbad och väldigt mjuk formula.

  De har en stor dosa också vilket känns lyxigt för en rouge. Men ändå smidig i sminkväskan eftersom den är så platt.

  Det gäller dock att inte ha en för kompakt eller liten borste, då kan man råka få lite för mycket på en gång även om man är försiktig. Men om det sker så gör det inte så mycket, för den är lätt att borsta ut och blenda in i huden. Men en mjuk och fluffig borste rekommenderar jag!

  Inkluderande färger också, funkar på mig med ljus hy men tror också att dom är helt otroliga på djupare hudtoner också!

  Färgen Ines är en stark rosa färg och Jasmine är lite dovare och varmare, lite mer aprikos men utan att vara knallig.

  Indy Beauty - Make Me Blush! Rouge recension, indy beauty rouge, indy beauty blush

  Indy Beauty Make Me Blush! Rouge → Finns att köpa på Nordicfeel.se

  Indy Beauty – Ready Set Glow! Highlighter

  swatch, indy beauty highlighter, Indy Beauty - Ready Set Glow! Highlighter recension

  Produktbeskrivning Ready Set Glow! Highlighter:

  “En högpigmenterad highlighter för att ljusa upp, framhäva och skulptera ansiktsdragen med sin sammetslena finish. Ger ett vackert glow och finns i två nyanser, Celine & Maxinne. Highlightern innehåller 5,3 gram produkt och är oparfymerad och helt vegansk.”

  Indy Beauty Ready Set Glow! Highlighter recension:

  Indy Beautys highlighters är otroligt fina! Effektiv glow med bara ett svep, utan att vara för glittriga. Det går att svepa tunt om man önskar bara lite glow, men det går också att få jättemycket effekt.

  Väldigt trevliga, två tummar upp!

  indy beauty highlighter, Indy Beauty - Ready Set Glow! Highlighter recension

  På denna sida har jag den rosa rougen Ines och den kallare highlightern Maxinne.

  indy beauty highlighter, Indy Beauty - Ready Set Glow! Highlighter recension

  På denna sida har jag den dovare rougen Jasmine och den varmare highlightern Celina.

  Indy Beauty Ready Set Glow! Highlighter → Finns att köpa på Nordicfeel.se

  Indy Beauty – Up Your Brow Game! Brow Fix

  Indy Beauty - Up Your Brow Game! Brow Fix recension, indy beauty brow fix, indy beauty ögonbryn, indy beauty bryngel, indy beauty pomade, indy beauty brynmascara

  Nu har vi kommit till nästa del av Indy Beauty smink-recensionerna: bryn, ögon & läppar!

  Produktbeskrivning Up Your Brow Game! Brow Fix:

  “Ett färgat, lätt ögonbrynspomade med naturliga fibrer för att forma, fylla ut och definiera dina ögonbryn. Den är enkel att applicera, torkar snabbt och håller sedan brynen på plats hela dagen utan att kladda eller kännas stel. Denna finns i 3 olika nyanser, nessa, ella & armin. Ögonbrynspomaden innehåller 4 ml och är parfymfri och helt vegansk.”

  Indy Beauty Up Your Brow Game! Brow Fix recension:

  Indy Beautys brow fix är en bryngel / brynmascara / brynpomade med borste. En himla bra produkt!

  Dels i en genomskinlig färg som bara är som en bryngel, kammar stråna fint och håller de på plats under dagen. Mina bryn är ganska bångstyriga dock så vad gäller den genomskinliga så önskar jag en lite mer effektiv formula.

  Däremot tycker jag att de färgade varianterna är jättebra! Av någon anledning är de lite starkare på mina envisa strån också, kanske är de lite “kladdigare” i konsistensen?

  Men framför allt så framhäver de stråna fint! I detta inlägg har jag använt bara dessa, men annars brukar jag fylla i brynen med penna eller skugga och sedan toppa med Indy Beauty brow fix.

  Indy Beauty - Up Your Brow Game! Brow Fix recension, indy beauty brow fix, indy beauty ögonbryn, indy beauty bryngel, indy beauty pomade, indy beauty brynmascara

  I denna sminkning har jag inte fyllt i brynen alls, bara borstat i denna brynpomade. Det färgar huden litegrann (jag gör det med flit i alla fall), ger stråna mer färg och får de att se mer framhävda ut.

  Jag tycker verkligen om dom! Den ljusa är lite för ljus på mig men den mörkare är helt perfekt. Jag tycker brynen blir supersnygga men ändå naturliga! Snabbt och enkelt, skönt för mig men även bra för nybörjare tror jag. Jämför med mina bryn på de tidigare bilderna i inlägget!

  Rekommenderar varmt!!

  På denna bild har jag de två olika färgerna på varsitt ögonbryn:

  Indy Beauty - Up Your Brow Game! Brow Fix recension, indy beauty brow fix, indy beauty ögonbryn, indy beauty bryngel, indy beauty pomade, indy beauty brynmascara

  Indy Beauty Up Your Brow Game! Brow Fix → Finns att köpa på Nordicfeel.se

  Indy Beauty – Eyes Eyes Baby! Eyeshadow Palette

  swatch, indy beauty ögonskuggor, Indy Beauty - Eyes Eyes Baby! Eyeshadow Palette recension

  Det som var mest positivt överraskande av allt Indy Beauty smink var dessa ögonskuggspaletter!

  Produktbeskrivning Eyes Eyes Baby! Eyeshadow Palette:

  “En liten rund ögonskuggspalett med fyra högpigmenterade sammetslena ögonskuggor, finns i två olika varianter, chloe & leah. Ögonskuggspaletten innehåller 5 gram produkt och är oparfymerad och helt vegansk.”

  Indy Beauty Eyes Eyes Baby! Eyeshadow Palette recension:

  Okej, mina hyllningar i dessa Indy Beauty smink-recensioner fortsätter! Indy Beauty ögonskuggor är så otroligt bra!! Väldigt pigmentrika och enkla att jobba med. Fäster bra och enkla att tona ut.

  Finns i en varm palett och en kall. Bra kombo med matta skuggor och en färg som är ordentligt skimrig. Textur-kontraster är det finaste som finns tycker jag :)

  I detta inlägg har jag valt att visa en ögonmakeup med Indy Beautys ögonskuggor utan ögonprimer under, eftersom jag vill visa hur pigmentrika dom är även utan primer. Men har du oljiga ögonlock så använd primer under ändå för annars håller inte sminket – eller om du vill ha skuggorna ännu mer pigmentrika så är också ögonprimer att föredra!

  Nyansen Chloe i en steg för steg sminkning:

  chloe swatch, kalla ögonskuggor, Eyes Eyes Baby! Eyeshadow Palette recension

  1. Ljus ögonskugga i ögonvrån
  2. Mellanljus skugga innerst på ögonlocket och längs globlinjen
  3. Mörk skugga ytterst på ögonlocket
  4. Skimmerskugga i mitten av ögonlocket
  5. Samma ordning på skuggorna under ögat också
  6. Mascara på alla fransarna (Indy Raise The Volume! Volumising Mascara)

  Klart!

  Nyansen Leah i en steg för steg sminkning:

  Leah swatch, varma ögonskuggor, Eyes Eyes Baby! Eyeshadow Palette recension

  1. Ljus ögonskugga i ögonvrån
  2. Mellanljus skugga innerst på ögonlocket och längs globlinjen
  3. Mörk skugga ytterst på ögonlocket
  4. Skimmerskugga i mitten av ögonlocket
  5. Samma ordning på skuggorna under ögat också
  6. Mascara på alla fransarna (Indy Beauty Curl It Up! Defining Mascara)

  Klart!

  indy beauty chloe swatch, indy beauty ögonskuggor, Indy Beauty - Eyes Eyes Baby! Eyeshadow Palette recension

  Indy Beauty Eyes Eyes Baby! Eyeshadow Palette → Finns att köpa på Nordicfeel.se

  Indy Beauty Mascara / Mascaror

  Indy Beauty - Raise The Volume! Volumising Mascara recension, indy beauty mascara, mascaror, volymmascara, curl mascara, mascara för raka ögonfransar, mascaraborste, mascaraborstar, olika mascaraborstar

  Indy Beauty – Raise The Volume! Volumising Mascara

  Produktbeskrivning Raise The Volume! Volumising Mascara:

  “En volymgivande mascara som ger ett vackert resultat med tjocka och fylliga fransar som håller hela dagen utan att smula eller kladda. Mascaran går att byggas på efter varje applicering om man låter den torka mellan appliceringarna. Mascaran innehåller 12,5 ml produkt och är oparfymerad och helt vegansk.”

  Indy Beauty Raise The Volume! Volumising Mascara recension:

  Applicering: Lättmålad och snabbmålad! Enkel på underfransarna och bra precision trots att borsten är stor.

  Mascaraborste: Stor och mjuk borste som verkligen är kammande. Det är inte helt vanligt med såhär feta borstar som också kammar effektivt.

  Resultat: Mycket fin längd och separation. Stor borste betyder inte alltid mer volym. På mina fransar ger denna mer separation och längd än volym.

  Hållbarhet: Ganska bra men färgar av sig en del under ögonen på mig. Kan bero på att jag har oljig hy. Jag får så himla fina ögonfransar av denna och gillar allt med den, så synd att den inte håller klockrent för då hade det varit en ny favorit!

  Enkel att tvätta bort? Inga svårigheter att tvätta bort! Varken med ögonmakeupremover eller med varmvatten och min vanliga rengöring.

  Övrigt: Bra pris för en mascara! Men inte bara det utan innehållet på 12,5 ml är oerhört bra! Detta gör mascaran ännu mer prisvärd då man får mycket för pengarna.

  Indy Beauty - Raise The Volume! Volumising Mascara recension, indy beauty mascara, mascaror, volymmascara, curl mascara, mascara för raka ögonfransar, mascaraborste, mascaraborstar, olika mascaraborstar

  Indy Beauty Raise The Volume! Volumising Mascara → Finns att köpa på Nordicfeel.se

  Indy Beauty – Curl It Up! Defining Mascara

  Produktbeskrivning Curl It Up! Defining Mascara:

  “En mascara för långa & definierade fransar. En smal mascaraborste med mjuka fibrer böjer och separerar fransarna för att få ett vackert resultat som håller hela dagen, utan att smula eller kladda. För att bygga på mascaran så ska den torka mellan appliceringarna. Mascaran innehåller 8,5 ml produkt och är oparfymerad och helt vegansk.”

  Indy Beauty Curl It Up! Defining Mascara recension:

  Applicering: Lättmålad! Man kan jobba mycket med borsten och fransarna. Den ger snabbt en kolsvart färg och fina fransar. Kan klumpa sig lite om man har mycket puder på fransarna (jag som pudrar mig så mycket) så försök vara försiktigt med fransarna när du pudrar dig.

  Mascaraborste: Väldigt mjuk och trevlig mascaraborste.

  Resultat: Har testat både att böja fransarna med tång och att skippa det. Mascaran blir lika fina oavsett! Mina fransar är inte svårböjda ska tilläggas, men få mascaror böjer dom så mycket utan tång som denna gör faktiskt. Bra separation (inte super-kammande, men ändå separerade) och även mycket volym. Den beskrivs inte som en volymmascara men jag tänker mer på volym än separation.

  Hållbarhet: Jättebra jämfört med många mascaror, men inte helt flawless då den färgar av sig pyttelite under ögat för mig. Vilket nog beror på min oljiga hy. Tror den håller bra på de flesta andra!

  Enkel att tvätta bort? Inga svårigheter att tvätta bort! Varken med ögonmakeupremover eller med varmvatten och min vanliga rengöring.

  Skillnad på Indy Beauty curl it up & Raise the volume: Det roliga är att jag skulle vilja byta produktbeskrivning på dessa till tvärtom. Att Curl it up ger mer volym och att Raise the volume är mer separerade och längd. I alla fall på mina ögonfransar! :)

  Förutom det så håller Curl It Up lite bättre på mig än vad Raise The Volume gör, volymmascaran färgar av sig lite mer under ögat (har testat på varsitt öga samma dag och kunde därför se skillnaden tydligt). Samt att Indy Beauty Raise The Volume innehåller större mängd, 12,5 ml jämfört med Curl It Up som innehåller 8,5 ml.

  Indy Beauty - Raise The Volume! Volumising Mascara recension, indy beauty mascara, mascaror, volymmascara, curl mascara, mascara för raka ögonfransar, mascaraborste, mascaraborstar, olika mascaraborstar

  Indy Beauty Curl It Up! Defining Mascara → Finns att köpa på Nordicfeel.se

  Indy Beauty – Oil-free Gentle Make-up Remover

  Indy Beauty - Oil-free Gentle Make-up Remover recension, indy beauty sminkborttagning

  Detta är inte Indy Beauty smink, men en sminkborttagning känns ändå som att den hör hemma här bland mina smink-recensioner :)

  Produktbeskrivning Oil-free Gentle Make-up Remover:

  “En återfuktande, mild sminkborttagning som effektivt tvättar bort vattenfast smink i ansiktet och runt ögonen. Den går bra att använda på ögonfransförlängning då den är fri från både alkohol och oljor. Sminkborttagningen innehåller 100 ml produkt och är parfymfri och helt vegansk.”

  Indy Beauty Oil-free Gentle Make-up Remover recension:

  Indy Beautys makeup remover / sminkborttagning är bra men ingen favorit. För att vara oljefri så är den dock effektiv måste jag säga! Formulan är en gel och till bassminket funkar den bra, fräsch!

  Till ögonen är den effektiv lite beroende på vilken mascara och hur hård sminkning man har. För Indy Beautys mascaror så funkar den och den tar bort vattenfast smink också, men är man van vid en oljebaserad som går snabb så känns denna lite tidskrävande.

  Det som drar ner betyget mest är att jag har svårt att dosera mängden på bomullspaden när jag ska använda den till min ögonmakeup. Tar man för lite så är den inte effektiv, men tar man lite för mycket så blir det istället väldigt blött och geggigt på ögat. Gelen är liksom för tjock för att ta mycket av, men om man tar lite så är bomullen för torr för att lösa upp mascara. Den är bra när man får till perfekt mängd, men det är svårt!

  Med andra ord: Jag tycker att den är bra och effektiv för att vara oljefri, men för mina ögonsminkningar behöver jag en som är mer hardcore. Men gör man milda ögonsminkningar och inte behöver fukta bomullen med så mycket gel så tror jag att den är bra :) Men ingen personlig favorit för mig.

   Oil-free Gentle Make-up Remover recension, sminkborttagning, gel, oljefri makeup remover, makeup remover lösögonfransar

  Indy Beauty Oil-free Gentle Make-up Remover → Finns att köpa på Nordicfeel.se

  Indy Beauty – Time To Shine! Lipgloss

  swatch, indy beauty läppglans, Indy Beauty - Time To Shine! Lipgloss recension, indy beauty läppsmink, indy beauty smink

  Produktbeskrivning Time To Shine! Liplgloss:

  “Ett läppglans som ger glans samtidigt som det är mjukgörande. Enkel att applicera och bättra på under dagen utan att den kladdar eller torka ut. Dessa läppglans finns i 3 nyanser, Nikoline (transparent), Agnes & Elvira. Läppglanset innehåller 3 ml produkt och är milt parfymerad och helt vegansk.”

  Indy Beauty Time To Shine! Liplgloss recension:

  Indy Beautys läppglans är himla fina! Jag är egentligen fel person att recensera “det bästa läppglanset” för jag tycker inte så mycket om läppglans överlag. Med andra ord, jag vet vilka som är dåliga men är ingen finsmakare när det gäller bra eller jättebra.

  Med det sagt så tycker jag att dessa åtminstone hamnar i “bra eller jättebra-kategorin”! Krämig och skön formula och jättefint glans! De pigmenterade färgerna ger en jättefin ton på läpparna, inte heltäckande men gör stor skillnad. Många färgade läppglans ger knappt en synlig färg på läpparna när man applicerat, men de här gör verkligen skillnad.

  Inga mes-läppglans varken vad gäller glansen eller färgen! :)

  Nyansen Nikole ger bara glans och är helt genomskinlig
  Nyansen Elvira ger en varm aprikoston, SÅ fin! På mina läppar blir den även lite uppljusande.
  Nyansen Agnes är mer rosa. Jättefin färg den också!

  Indy Beautys läppglans påminner faktiskt om “old times” då jag kontant konsumerade IsaDoras läppglans som hade en pensel-applikator, minns ni dom? Den finns inte i sortimentet sedan länge nu. Indy Beautys formula känns precis som den i alla fall! Jag fick verkligen flashbacks!

  Jag fotade bilder på de pigmenterade glansen Elvira och Agnes, med ett tjockt lager för att ni skulle se nyanserna bättre eftersom jag har tatuerade läppar som skiner igenom lite. Hoppas ni ser skillnaden bra ändå! De ger mycket färg med ett tunt lager också.

  indy beauty läppglans, Indy Beauty - Time To Shine! Lipgloss recension, indy beauty läppsmink, indy beauty smink

  Indy Beauty Time To Shine! Lipgloss → Finns att köpa på Nordicfeel.se

  Indy Beauty – Kiss & Make Up! Satin Lipstick

  swatch, indy beauty läppstift, indy beauty läppsmink, indy beauty smink, Indy Beauty - Kiss & Make Up! Satin Lipstick recension

  Produktbeskrivning Kiss & Make Up! Satin Lipstick:

  “Ett heltäckande läppstift som ger en semi-matt & sammetslen finnish samtidigt som det ger ett långvarigt resultat. Den ger en mjuk och skön känsla utan att torka ut och finns i 5 nyanser, adrianna, emilina, jacquline, natasha & elsa. Läppstiftet innehåller 4 ml produkt och är milt parfymerad och helt vegansk.”

  Indy Beauty Kiss & Make Up! Satin Lipstick recension:

  Indy Beautys läppstift har en otroligt trevlig formula! Jag förstår varför de fått namnet “Satin” för känslan är silkeslen och mjuk. På läpparna känns de som en blandning av matt läppstift och krämigt läppstift, de liksom sitter fast som ett matt läppstift (glider ej runt liksom) men är lika mjukt och skönt som ett krämigt läppstift.

  De ger också jättebra pigment och täckning!

  Hållbarheten är bra även den. Det går inte att jämföra med ett helt matt läppstift eller en läppenna, men absolut bra för att vara ett krämigt läppstift. Det liksom “sätter sig” lite på läpparna efter en stund. Men man behöver bättra på när man ätit middag.

  Väldigt imponerad! Den ljusa nyansen Elsa är min nya favorit, jag har blivit en riktig nude-person . Har du mörk hy så är Jaculine en jättefin nude-färg!

  Och alltså den röda…. MUMS! Den har blivit mitt nya “videomöte-läppstift”. Jag älskar att ha röda läppar och vill gärna ha det i videomöten så att man liksom syns ordentligt :)

  swatch indy beauty läppstift, indy beauty läppsmink, indy beauty smink, Indy Beauty - Kiss & Make Up! Satin Lipstick recension

  Indy Beauty Kiss & Make Up! Satin Lipstick → Finns att köpa på Nordicfeel.se

  Indy Beauty – Kiss & Tell! Matte Liquid Lipstick

  indy beauty läppsmink, indy beauty läppstift, indy beauty flytande läppstift, indy beauty matt läppstift, Indy Beauty - Kiss & Tell! Matte Liquid Lipstick recension, matte liquid lipstick swatch

  Produktbeskrivning Kiss & Tell! Matte Liquid Lipstick:

  “Ett flytande läppstift som är heltäckande och ger en matt finish. Det är enkelt att applicera och bättre på under dagen utan att torka ut. Läppstiftet finns i 4 nyanser – amina, zoe, edlira & ceren. Läppstiftet innehåller 3 ml och är milt parfymerad och helt vegansk.”

  Indy Beauty Kiss & Tell! Matte Liquid Lipstick recension:

  Indy Beautys matta flytande läppstift är HELT AMAZING! Jag är så kär i dom här. Min favorit av allt Indy Beauty smink. Snabbmålade, bra precision även med applikatorn (jag som annars använder separat pensel till typ alla mina läpprodukter). Sköna på läpparna, ej torra alls trots att de är matta. Och klockren hållbarhet!!

  Nyanserna Amina och Edlira är ganska snarlika, men Edlira är lite mörkare och har lite mer färg i sig. Men båda skulle jag klassa som “MLBB”-färger (my lips but better).

  Zoe-nyansen är otroligt snygg men chockade mig lite eftersom Indy Beauty annars har mer “klassiskt användbara toner som alla använder”. Aprikos och rosa går liksom alltid hem. Medan Zoe är en kall lila (lavendel?) färg som är otroligt snygg! Jag tycker själv att jag passar jättebra i lila läppstift och det är inte helt lätt att hitta, så jag är jätteglad över denna!

  Nyansen Ceren är en toppenfärg om man vill ha röda läppar men inte “klassiskt röda” utan en mer mild och murrig ton. Lätt att bära upp fast den är röd, kan man säga :)

  indy beauty läppsmink, indy beauty läppstift, indy beauty flytande läppstift, indy beauty matt läppstift, Indy Beauty - Kiss & Tell! Matte Liquid Lipstick recension, matte liquid lipstick swatch

  Indy Beauty Kiss & Tell! Matte Liquid Lipstick → Finns att köpa på Nordicfeel.se

  Sammanfattning av Indy Beauty Smink Recension

  före efter makeup, therese lindgren produkter recension

  Jag är överlag MYCKET imponerad av allt Indy Beauty smink! Bra kvalité och trevliga formuleringar, så skulle jag sammanfatta mitt helhetsintryck.

  Mina favoriter från Indy Beauty är bronzer, rouge, ögonskuggor och de matta flytande läppstiften!

  therese lindgren produkter recension, makeup recension, vegansk, billigt men bra, sminktips, skönhetsblogg, beauty blog, beauty influencer

  Klicka här för att kika in Indy Beauty på deras hemsida om ni är intresserad av att veta mer om dem. Vill ni bläddra bland alla produkter eller köpa något så hittar ni allt Indy Beauty smink på Nordicfeel.se.

  Vill även tipsa er om mina andra inlägg:

  Puss & kram! ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish