Fick frågan om jag kunde lägga upp en bild på min stora H&M palett. Och absolut kan jag det!
Tycker den ger väldigt starka färger, verkligen prisvärd! Det blir bra även fast man inte har en primer.
Samma person var också lite nyfiken på min 88 palett och 180 palett! 180 paletten går att köpa på Eleven.se, 88 paletten fick jag i födelsedagspresent men den finns bland annat på Nelly.com. Och jag älskar dom båda!
H&M paletten.
Finns bilder på alla mina paletter (och mycket mer) i etiketten ”Tips & Produkter” men förstår att ni inte sitter och letar igenom så noga. Så det är bara att fråga på om ni undrar någonting mer om mina grejer! :)
Mitt internet har fortfarande inte blivit bättre, så det var bara bra att jag kunde använda en gammal bild. Men det fungerar bättre i köket har jag kommit underfund med, så det är väl på bättringsvägen iallafall.
Nu ska jag krypa ner i sängen, sov en halvtimme inatt, om ens det. Förklaringen? Ja vi kan väl säga att det är första veckan i skolan, då händer det grejer ;)

Godnatt!
DELA
Föregående artikelH&M Palett
Nästa artikelGul och Orange sminkning
Välkomna till min färgsprakande skönhetsblogg! Jag är en 22-årig, självlärd makeup artist från Gimo. I min blogg sprider jag kunskap, inspiration och massor av glädje :) (Läs mer om mig här) Kontakt: info@imakeyousmile.se

LÄMNA ETT SVAR